GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Rafael Nadal - Casper Ruud » 3 ponturi pentru finala de la Paris

Articol de - Publicat duminica, 05 iunie 2022 08:00 / Actualizat duminica, 05 iunie 2022 09:45

Rafael Nadal și Casper Ruud se întâlnesc azi, de la 16:00, în finala turneului masculin de la Roland Garros! Sâmbătă, Iga Swiatek s-a impus la feminin.

Rafa Nadal pornește ca mare favorit în finala de pe Philippe Chatrier, iar dacă va obține victoria va ajunge la 14 trofee cucerite la Roland Garros. Real Madrid, echipa sa preferată, a câștigat de curând, tot la Paris, a 14-a Ligă a Campionilor, eveniment la care Nadal a fost prezent.

21 de turneede Grand Slam a câștigat Nadal până în prezent

Dacă despre Nadal au mai rămas puține lucruri neștiute, surpriza acestui turneu este, fără îndoială, Casper Ruud. Norvegianul în vârstă de 23 de ani este la prima sa finală de Grand Slam și speră să-i reziste cât mai mult lui Nadal.

Nadal a avut noroc în semifinale și a fost nevoit să joace doar un set, după ce Zverev s-a accidentat la gleznă și a abandonat. Ruud a trebuit să muncească din greu în semifinala cu Cilici, pe care a câștigat-o cu 3-1 la seturi. Va fi prima confruntare directă dintre Nadal și Ruud.

1,19este cota pe care o primește Rafa Nadal la victorie în finala de azi

Trei PONTURI pentru Nadal - Ruud:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează