GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Rangers - Dortmund: Își revin nemții după șocul din tur? Borussia, favorită azi! Cum stau cotele pentru calificarea în optimi

Articol de - Publicat joi, 24 februarie 2022 08:10

Azi, de la 22:00, Rangers și Borussia Dortmund se întâlnesc în manșa secundă din 16-imile UEFA Europa League. Duelul pleacă de la 4-2 în favoarea scoțienilor, rezultat înregistrat, în urmă cu 7 zile, în Germania.

Acum, înainte de retur, se pune o singură întrebare: e capabilă Borussia Dortmund să se refacă moral și să întoarcă soarta calificării în Scoția? Înainte de acest meci, Dortmund pare că s-a antrenat în Bundesliga pentru un meci mare: 6-0 contra lui Monchengladbach.

La fel ca în tur și ca în multe partide din acest sezon, Borussia nu se va putea baza pe Haaland. Atacantul golgheter e în continuare accidentat și nu-și poate ajuta echipa. Reyna, Akanji și Zagadou completează lista absenților la nemți.

3,45este cota pentru ca Borussia Dortmund să se califice în optimile Europa League

După ce a defilat în Germania, Rangers a ezitat în campionat. Doar 1-1 în deplasarea de la Dundee, iar Celtic s-a desprins la 3 puncte în fruntea ierarhiei.

Din 1999 nu s-au mai întâlnit cele două echipe într-o competiție europeană. Atunci, la vizita din Cupa UEFA, Dortmund a pierdut pe Ibrox, 2-0. Mai mult, mergând și mai departe cu statistica. Nemții nu s-au impus niciodată în Scoția în fața lui Rangers. Nici în 1995 și nici în 1982.

Trei PONTURI pentru Rangers - Dortmund:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,47 la Superbet
  • Victorie Dortmund - cotă 1,90 la Superbet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,45 la Superbet
Napoli - Barcelona: Totul sau nimic pentru catalanii lui Xavi! Cum arată cotele și care sunt pariurile care îți diminuează riscurile azi
PONTURI PARIURI
Napoli - Barcelona: Totul sau nimic pentru catalanii lui Xavi! Cum arată cotele și care sunt pariurile care îți diminuează riscurile azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează