GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Rapid - Csikszereda: Doar victoria contează pentru ambele echipe! Două PONTURI pentru meciul zilei în Liga a 2-a

Articol de - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 18:10 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 18:10

Rapid - Csikszereda se joacă sâmbătă, de la 20:00, într-o partidă din cadrul etapei a 6-a din playoff-ul Ligii a 2-a. Ambele echipe sunt obligate să câștige pentru a continua cu șanse reale lupta la promovare!

Înaintea duelului direct, Rapid ocupă poziția a 2-a, cu 43 de puncte, în timp ce Miercurea Ciuc se află pe locul 5, cu 36 de puncte, la trei lungimi în spatele celor de la Dunărea Călărași, formație aflată pe ultimul loc care permite calificarea la baraj.

În meciul tur, Rapid a câștigat la Miercurea Ciuc cu 1-0, golul vișiniilor fiind semnat de Adrian Bălan. După trei succese la rând și un start lansat în playoff, Rapid a început să gâfâie în ultimele două runde: înfrângere cu Craiova, 0-1, și doar remiză pe teren propriu cu CS Mioveni, scor 1-1.

Csikszereda a reușit prima victorie din playoff în runda precedentă, 1-0 pe terenul lui ASU Poli Timișoara, și încă păstrează șanse pentru a prinde măcar un loc de baraj, asta în condițiile în care Dunărea Călărași, ocupanta locului patru, a pierdut meciul cu ASU Poli, scor 1-2.

3 goluria înscris Csikszereda în playoff - cel mai slab atac alături de Poli Timișoara (tot 3 goluri)

CE PUTEM PARIA LA RAPID - CSIKSZEREDA:

  • 2-5 goluri în meci - cotă 1,47 la Superbet
  • I1 sau II1 (Rapid câștigă una dintre reprize) - cotă 1,55 la Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
luisharcsa
luisharcsa  •  01 Mai 2021, 09:48

Hajra Csikszereda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează