GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Real Madrid se pregătește să câștige azi titlul din La Liga!

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 13:57 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 14:26

Real Madrid - Villarreal, partidă programată azi, de la ora 22:00, poate consfinți câștigarea titlului din La Liga de către elevii lui Zinedine Zidane dacă Barcelona nu câștigă cu Osasuna sau dacă Realul obține cel puțin același rezultat ca și echipa catalană. 

Diseară, în penultima rundă din campionatul spaniol, Real Madrid primește vizita lui Villarreal, iar Barcelona, pe cea a Osasunei. 

Au rămas doar calculele hârtiei

Diferența de 4 puncte pe care o au cei de la Real față de catalani le permite elevilor lui Zidane să aibă mai multe variante prin care pot obține titlul de campioni chiar azi. Dacă Barcelona nu câștigă, atunci diferența de puncte dinaintea ultimei etape va fi de cel puțin 3 lungimi, situație în care Real Madrid e campioană. În Spania, departajarea se face în funcție de meciurile directe, iar trupa lui Zidane a luat 4 puncte din ”dubla” cu Barcelona. 

De asemenea, dacă Realul obține un rezultat cel puțin la fel de bun ca Barcelona, titlul merge pe „Santiago Bernabeu”. Singura variantă care menține vii speranțele catalanilor e cea în care aceștia obțin azi o victorie, iar madrilenii nu câștigă. În ultima etapă, Real Madrid joacă cu Leganes, iar Barcelona, cu Alaves. 

Realul cere fanilor să nu sărbătorească în public

Aproape sigură de câștigarea campionatului, Real Madrid le-a cerut fanilor să nu se adune în locuri publice pentru sărbătorirea titlului, în condițiile în care epidemia de COVID-19 este încă extrem de periculoasă. 

Echipa lui Zidane a revenit cu nouă victorii din tot atâtea etape după reluarea fotbalului, perioadă în care a primit doar trei goluri, în vreme ce Barcelona a obținut șase victorii și trei remize. 

Pont pentru pariuri: Barcelona și Real Madrid câștigă, cota 1.66 la Fortuna

Playtech: BOMBĂ! Tatăl lui David Popovici face o grămadă de bani! Ce afacere GENIALĂ deține


Comentarii (1)
enigmaticul
enigmaticul  •  16 Iulie 2020, 15:56

Mda, \Real cred că are deja asigurat cel puțin un 11 m, în meciul cu Villarreal, așa cum a avut în ultimele 4-5 etape. De nu va marca până în min.70, se aruncă vreunul în careul advers, iar arbitrul știe ce are de făcut. Cam așa a câștigat ultimele cinci meciuri. Deh ......după 4-5 ani, arbitrii trebuiau să mai facă o schimbare de lider, altfel........

Vezi toate comentariile (1)
Comentează