GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Restanța Frankfurt - Werder se joacă azi, de la 21:30! Meci important pentru salvarea de la retrogradare!

Articol de - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 09:49

Bundesliga propune azi, de la ora 21:30, o partidă foarte importantă în lupta pentru evitarea retrogradării. Penultima clasată, Werder Bremen, primește vizita lui Frankfurt, ocupanta locului 12, echipă aflată la 5 puncte de locul de baraj și la 7 puncte de retrogradarea directă. 

Partida este o restanță din etapa cu numărul 24. În tur, scorul a fost 2-2, iar ultimele 7 meciuri directe din campionat s-au terminat cu scorurile de 2-2 sau 2-1. 

Werder a scos 7 puncte în ultimele 3 etape

Werder Bremen e îndreptățită să spere, cel puțin momentan, că va evita retrogradarea. De la revenirea din pauza forțată, echipa a adoptat o atitudine diferită, una axată pe defensivă și menită să îi asigure prezența în Bundesliga pentru cel puțin încă un sezon. 

De altfel, campionatul german a ”văzut” destul de des schimbări de genul acesta, în care echipe în meciurile cărora se marchează multe goluri devin preocupate excesiv de defensivă și traversează apoi etapă după etapă cu rezultate pozitive. 

În prima partidă de la revenire, Leverkusen s-a dovedit prea puternică și s-a impus cu 4-1. Dar următoarele trei etape au adus puncte prețioase în meciuri deloc ușoare. La reluarea campionatului, Werder era echipa cu cea mai slabă defensivă, dar contra lui Freiburg, 1-0, Gladbach, 0-0, și Schalke, 1-0, a obținut 7 puncte fără să primească gol! 

Frankfurt vine după prima victorie din ultimele 7 etape

De partea cealaltă, Frankfurt traversează și ea, la rândul ei, un sezon extrem de complicat. Dacă ediția anterioară îi adusese o semifinală de Europa League și un loc 7 în campionat, iar antrenorul Adi Hutter era numit antrenorul anului de publicația Bild, de data aceasta lucrurile nu au mai mers la fel de bine. 

După ce și-a vândut vedetele în vara trecută, Frankfurt a făcut implozie, iar Hutter nu a părut capabil să țină vestiarul pe linia de plutire. De la revenire, rezultatele au oscilat, la fel cu o făcuseră și în prima parte a campionatului. Un punct chinuit în meciul cu Freiburg de pe teren propriu, 3-3, în etapa cu numărul 28, desfășurată la mijlocul săptămânii trecute, a pus capăt unei serii de 5 înfrângeri consecutive. 

A urmat o victorie în weekend, 2-1 la Wolfsburg, un rezultat scos cu destul de multă șansă, deoarece Frankfurt nu pare să aibă foarte multă consistență și orice succes e mai degrabă datorat întâmplării decât unei bune organizări a jocului. Iar la acest capitol, cel al organizării jocului, Werder Bremen stă foarte bine momentan. 

Pont pentru pariuri: Pentru partida de azi, Werder are două probleme mari, vedetele Leonardo Bittencourt și Milot Rashica având probleme musculare, ceea ce face ca prezența lor să fie incertă. Încercăm varianta ”Pauză sau final X”, la o cotă de 1.71 (Fortuna). 

  • Werder e cea mai slabă echipă de teren propriu, cu 6 puncte în 13 meciuri
  • Frankfurt e cea mai slabă echipă de deplasare, cu 10 puncte în 14 etape
  • Și Werder, și Frankfurt, au primit gol în 24 din cele 28 de etape jucate
  • În 19 dintre cele 28 de meciuri jucate de Werder s-au marcat minimum 3 goluri
  • Werder are cel mai slab atac al campionatului, cu 30 de goluri în 28 de partide
  • În ultimele 7 etape, Frankfurt a primit 22 goluri
  • Frankfurt e pe locul 3 în Bundesliga în clasamentul golurilor marcate din faze fixe (13 reușite)
  • Frankfurt e a treia în Bundesliga în privința numărului de cornere obținute, 175
  • Werder a obținut doar 126 de cornere
  • În meciurile lui Frankfurt se înregistrează o medie de goluri de 3.54 pe etapă
  • În meciurile lui Werder se înregistrează o medie de goluri de 3.18 pe etapă

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close