GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Revine Unai Emery!: ”Sunt pregătit să antrenez în Spania, în Anglia, în Italia, în Franța sau în altă parte”

Articol de - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 17:49

Unai Emery e pregătit să revină în fotbal, după experiența nefericită de la Arsenal, acolo de unde a fost demis ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate. 

De altfel, cu excepția echipelor spaniole pe care le-a antrenat, tehnicianul nu a avut prea mult succes, vorbindu-se despre ”bariera lingvistică” ce l-ar fi pus în dificultate atunci când a muncit peste hotare. 

”Sunt pregătit să antrenez”

Emery a declarat pentru cotidianul AS că se simte pregătit pentru o nouă provocare: “Sunt pregătit să antrenez. În Spania, în Anglia, în Italia, în Franța. Sau în altă parte.... Dar aș prefera Spania”, a spus tehnicianul de 48 de ani. Dacă la Valencia și Sevilla s-a descurcat bine, cucerind trei trofee Europa League cu cea din urmă, cariera sa internațională nu a avut reușite atât de mari încât să-i justifice interesul pentru a prelua o formație din afara Spaniei. 

La Spartak Moscova (2012) a rezistat mai puțin de jumătate de sezon înainte de a fi dat afară, la PSG (2016-18) a luat un titlu intern în doi ani iar la Arsenal (2018-19) a stat mai puțin de un sezon și jumătate înainte de a fi demis. În plus, are în palmares eliminarea în fața Barcelonei pe vremea când era la PSG (4-0 la Paris, 1-6 la Barcelona), iar după demiterea de la Arsenal și-a acuzat iubita că e o vrăjitoare care i-a adus ghinion! ”Mi-a spus că a început să piardă meciuri după ce ne despărţisem şi că mintea lui o luase razna din acest motiv”, a povestit femeia.

Există și cote la pariuri pentru următoarea destinație a lui Emery. Reîntoarcerea sa pe banca Sevillei are cota 2.63 la Betfair, iar preluarea lui Betis are cota 13.00.  Dacă spaniolul o va prelua din nou pe PSG, după ce Tuchel nu va mai conduce echipa, pariorii ar da lovitura, cu o cotă de 63.00.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează