GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Revine Unai Emery!: ”Sunt pregătit să antrenez în Spania, în Anglia, în Italia, în Franța sau în altă parte”

Articol de - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 17:49

Unai Emery e pregătit să revină în fotbal, după experiența nefericită de la Arsenal, acolo de unde a fost demis ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate. 

De altfel, cu excepția echipelor spaniole pe care le-a antrenat, tehnicianul nu a avut prea mult succes, vorbindu-se despre ”bariera lingvistică” ce l-ar fi pus în dificultate atunci când a muncit peste hotare. 

”Sunt pregătit să antrenez”

Emery a declarat pentru cotidianul AS că se simte pregătit pentru o nouă provocare: “Sunt pregătit să antrenez. În Spania, în Anglia, în Italia, în Franța. Sau în altă parte.... Dar aș prefera Spania”, a spus tehnicianul de 48 de ani. Dacă la Valencia și Sevilla s-a descurcat bine, cucerind trei trofee Europa League cu cea din urmă, cariera sa internațională nu a avut reușite atât de mari încât să-i justifice interesul pentru a prelua o formație din afara Spaniei. 

La Spartak Moscova (2012) a rezistat mai puțin de jumătate de sezon înainte de a fi dat afară, la PSG (2016-18) a luat un titlu intern în doi ani iar la Arsenal (2018-19) a stat mai puțin de un sezon și jumătate înainte de a fi demis. În plus, are în palmares eliminarea în fața Barcelonei pe vremea când era la PSG (4-0 la Paris, 1-6 la Barcelona), iar după demiterea de la Arsenal și-a acuzat iubita că e o vrăjitoare care i-a adus ghinion! ”Mi-a spus că a început să piardă meciuri după ce ne despărţisem şi că mintea lui o luase razna din acest motiv”, a povestit femeia.

Există și cote la pariuri pentru următoarea destinație a lui Emery. Reîntoarcerea sa pe banca Sevillei are cota 2.63 la Betfair, iar preluarea lui Betis are cota 13.00.  Dacă spaniolul o va prelua din nou pe PSG, după ce Tuchel nu va mai conduce echipa, pariorii ar da lovitura, cu o cotă de 63.00.

Playtech: Simona Halep și Toni Iuruc pregătesc un nou tun financiar. Ce afacere le va umple conturile bancare


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează