GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Ripensia - Farul: Victoria ar reaprinde „Farul” către playoff! Ce putem paria la meciul zilei din Liga a 2-a

Articol de - Publicat luni, 14 decembrie 2020 10:34 / Actualizat luni, 14 decembrie 2020 10:34

Ripensia Timișoara - Farul Constanța se joacă azi, de la ora 14:00, într-o partidă care contează pentru runda a 14-a din Liga a II-a. În cazul unui succes, constănțenii reintră în cursa pentru un loc de playoff!

Ripensia și Farul se prezintă la meciuri direct după două înfrângeri, dar cu planuri total diferite în acest final de an din Liga a 2-a. Timișorenii vor să mai adauge ceva puncte pentru lupta care va urma în playout, în timp ce Farul ar reintra serios în bătălia pentru primele șase locuri.

Timișorenii sunt pe locul 19, cu 15 puncte strânse în 12 jocuri, în timp ce Farul se află pe locul 11, cu 20 de puncte, la doar trei lungimi de U Cluj, echipă aflată pe poziția a șasea, ultima care permite calificarea în playoff.

Cele două formații s-au întâlnit de trei ori până acum și bifează o egalitate perfect. Un meci a fost câștigat de Ripensia, 1-0, în 2018, o partidă s-a terminat la egalitate, 1-1, în timp ce Farul a câștigat cel mai recent duel, din sezonul precedent, scor 1-0.

Echipa lui Ianis Zicu a cedat, acasă, cu Csikszereda, 0-2, și a ajuns deja la cinci înfrângeri stagionale. Farul poate însă să intre în vacanță cu un moral bun dacă va câștiga azi, egalând-o pe ”U” și venind la doar un punct în spatele lui Dunărea Călărași și ASU Poli Timișoara, grupări ce staționează pe locurile 4 și 5.

CE PUTEM PARIA LA RIPENSIA - FARUL:

  • X2 - cotă 1,45 la Superbet
  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,70 la Betano

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează