GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

România - Austria: Ne revenim sau se adâncește criza? Cotă mare pentru un meci spectaculos

Articol de - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 11:08 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 13:41

România întâlnește Austria, azi, de la 21:45, în a patra partidă din grupele Ligii Națiunilor. ”Tricolorii” vin după două înfrângeri consecutive, iar scaunul lui Mirel Rădoi pare că se clatină serios.

Mandatul lui Mirel Rădoi a început bine, cu două rezultate pozitive (egal cu Irlanda de Nord și victorie în Austria), dar a continuat rău. Naționala s-a prăbușit deodată și a ratat orice șansă de a fi la EURO 2020, după ce a pierdut cu Islanda, iar apoi a venit umilința cu Norvegia, scor 0-4. ”Tricolorii” au șansa să-și ia revanșa în fața Austriei, echipă contra căreia România a făcut cel mai bun meci sub comanda lui Rădoi.

Austria e pe primul loc în grupa din Liga Națiunilor, cu șase puncte strânse în trei meciuri, și vine după succesul la limită obținut în Irlanda de Nord. În meciul tur, România a câștigat cu 3-2, iar austriecii au anunțat deja că vin să-și ia revanșa.

ROMÂNIA - AUSTRIA, Liga Națiunilor, liveTEXT de la 21:45 » Echipe probabile

CE PARIEM LA ROMÂNIA - AUSTRIA

Contestat puternic din toate părțile, Rădoi e obligat să câștige pentru a-și mai câștiga o perioadă de liniște. Astfel, chiar dacă după meciul cu Norvegia a spus că se gândește ”să nu luăm multe de la Austria”, selecționerul are nevoie de un rezultat pozitiv.

La casele de pariuri, Austria pornește cu prima șansă! Oaspeții au o cotă de 1,90 la victorie, în timp ce un succes al României e cotat la 4,30. Un meci terminat la egalitate le aduce pariorilor o cotă de 3,55.

PONT: Peste 2,5 goluri - cotă 2,05 la Betano

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1502525783399990
Cornel Solomon  •  14 Octombrie 2020, 19:36

Ce-o to trageți atât cu "România a început bine cu două rezultate bune"... Păi ce? Egal acasă cu Irlanda de Nord e un rezultat pozitiv?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează