GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

S-a rezolvat, în La Liga se joacă cu spectatori în tribune! Virtuali!

Articol de - Publicat joi, 11 iunie 2020 11:44

Fotbalul se reia și în Spania începând din această săptămână, iar La Liga e pregătită să ofere un ”spectacol de divertisment” fanilor, a anunțat directorul La Liga pe probleme legate de audiovizual, Melcior Soler. 

Fotbalul a revenit cu tribune goale, iar primii care au reluat întrecerea, germanii, au încercat să compenseze absența fanilor postând pe scaunele rămase neocupate fotografiile fanilor, în vreme ce transmisiunile TV au beneficiat, în unele cazuri, de zgomotul de fundal specific partidelor obișnuite. 

”Respectăm ce fac cei din Bundesliga”, a spus Soler, ”dar ceea ce facem noi e diferit. Privim transmisiunile TV ca pe un spectacol de divertisment. Vrem ca, în momentul în care urmăriți meciurile, să vă simți așa cum erați obișnuiți pe vremea când stadioanele erau pline”. 

Conform declarațiilor lui Soler, La Liga a lucrat cu EA Sports și cu specialiștii firmei norvegiene Vizrt pentru a produce imagini care au scopul de a ”păcăli” ochiul și de a da impresia că tribunele sunt pline cu fani. 

Prima partidă care va beneficia de această tehnologie e cea programată azi, de la ora 23:00, Sevilla – Betis. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează