GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Șahtior - AS Monaco: Misiune complicată pentru francezi! Cum te pot induce în eroare cotele de pariuri + trei PONTURI bune de încercat

Articol de - Publicat luni, 23 august 2021 13:00 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 13:09

Șahtior Donețk și AS Monaco se întâlnesc azi, de la 22:00, în cea mai așteptată partidă din returul playoff-ului din Liga Campionilor. A doua manșă pornește de la 1-0 pentru Șahtior, scor înregistrat în Principat, iar ucrainenii au prima șansă la calificarea în grupele UEFA Champions League, asta deși cotele la pariuri spun cu totul altceva.

În mod interesant, înaintea duelului dintre Șahtior și AS Monaco, agențiile de pariuri au înclinat balanța spre francezi. Monaco are cote între 2,20 și 2,40 pentru un succes azi, în timp ce Șahtior primește cote între 3,15 și 3,30 pentru a câștiga. În tur, ucrainenii au câștigat cu 1-0, și au arătat mult mai multă consistență față de gazde.

Roberto De Zerbi e la un pas s-o ducă pe Șahtior în grupele din Champions League. Fostul jucător de la CFR și antrenor de la Sassuolo se bucură de un start bun la Șahtior. Fosta campioană din Ucraina are patru victorii consecutive în ultima perioadă, asta după ce bifase prima înfrângere a sezonului, chiar acasă, cu Oleksandriya, 0-1.

Monaco nu se regăsește

AS Monaco traversează o perioadă complicată în acest start de sezon.  Niko Kovac n-are nicio victorie în primele trei etape din Ligue 1, iar monegascii sunt pe penultimul loc în clasament, cu un egal și două eșecuri la rând. Ar fi trei înfrângeri consecutive, dacă punem la socoteală și eșecul cu Șahtior.

Trei PONTURI pentru Șahtior - AS Monaco:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,90 la Superbet
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,75 la Betano
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,60 la Unibet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează