GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Sâmbătă e Wolfsburg - Freiburg, întâlnirea echipelor în meciurile cărora se marchează cel mai puțin

Articol de - Publicat vineri, 12 iunie 2020 11:44

Wolfsburg - Freiburg, meci programat sâmbătă, de la ora 16:30, ar putea produce schimbări în zona ultimului loc de Europa League, cele două formații fiind despărțite de 4 puncte în clasamentul Bundesligii. În tur, Freiburg s-a impus cu scorul de 1-0 și a câștigat și ultima deplasare pe terenul lui Wolfsburg, scor 3-1. 

Wolfsburg e fără victorie contra adversarului din această etapă din aprilie 2018, perioadă în care a înregistrat două înfrângeri și o remiză. Însă sâmbătă poate spera la un rezultat bun, fiind, fără îndoială, echipa mai valoroasă. 

Meciurile de acasă sunt o problemă pentru Wolfsburg

Așa cum s-a întâmplat cu majoritatea echipelor germane după reluarea campionatului, meciurile de acasă s-au dovedit o problemă și pentru Wolfsburg, care a cedat cu Dortmund și Frankfurt. A câștigat însă toate cele trei etape jucate în deplasare, la Augsburg, Leverkusen și Bremen. Totuși, în înfrângerea cu Frankfurt a avut destul de mult ghinion, deoarece a evoluat bine și a controlat jocul în mare parte din timp.

În cazul lui Wolfsburg, problema partidelor de pe teren propriu nu e legată doar de lipsa spectatorilor. În acest sezon a câștigat doar de 4 ori în 15 jocuri pe Wolkswagen Arena. 

1victorie a obținut Wolfsburg în ultimele 7 meciuri de pe teren propriu

Freiburg a avut noroc contra lui Gladbach

Freiburg poate fi considerată una dintre revelațiile sezonului, după ce a reușit să se mențină în prima jumătate a clasamentului încă din prima etapă. Dar, după reluarea campionatului în luna mai, lucrurile nu au mai mers la fel de bine. În primele 4 etape, echipa lui Christian Streich a obținut doar 2 puncte, iar seria modestă a fost încheiată în ultima rundă, în care a obținut o victorie neașteptată, 1-0 cu Borussia Monchengladbach. 

Totuși, rezultatul e cum nu se poate mai nedrept, deoarece Gladbach a dominat autoritar partida, fiind permanent superioară. Freiburg a părut surprinsă în numeroase ocazii, nefiind capabilă să blocheze jocul între linii al adversarului, făcând un marcaj larg în apărare și fiind neatentă și relaxată. Golul victorie a venit în urma unei lovituri libere, însă, per total, dacă Borussia era mai atentă la finalizare, putea câștiga la scor. 

Pont pentru pariuri: Mai multe goluri în repriza a doua, cota 2.08 la Superbet

Date statistice pentru Wolfsburg - Freiburg

  • Olandezul Weghorst, golgeterul lui Wolfsburg, a marcat golul victoriei în etapa precedentă, 1-0 la Werder Bremen
  • Weghorst are 12 reușite în acest sezon, dar 9 dintre ele au venit în deplasare
  • Golgeterul lui Freiburg, Petersen (10 goluri), a marcat golul victoriei în ultima etapă, 1-0 cu Gladbach
  • În meciurile lui Wolfsburg se acordă, în medie, 10.06 cornere, iar în cele ale lui Freiburg, 11.10
  • În meciurile lui Wolfsburg se înregistrează cea mai mică medie de goluri din Bundesliga, 2.60 pe etapă
  • În meciurile lui Freiburg se înregistrează a doua cea mai mică medie de goluri din Bundesliga, 2.67 pe etapă
  • În prima repriză a meciurilor jucate acasă de Freiburg (15 partide) s-au marcat doar 10 goluri, cele mai puține din Bundesliga
  • În prima repriză a meciurilor jucate în deplasare de Wolfsburg (15 partide) s-au marcat doar 15 goluri, cele mai puține din Bundesliga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează