GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Sâmbătă încep optimile Campionatului Mondial din Qatar! Trei PONTURI cu cote excelente pentru Olanda - SUA și Argentina - Australia

Articol de - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 21:42 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 21:42

Ziua de vineri a închis faza grupelor de la Campionatul Mondial și a completat tabloul optimilor din Qatar. Sâmbătă avem deja primele meciuri din faza eliminatorie, iar noi avem trei pariuri bune de încercat.

Olanda - SUA se joacă de la ora 17:00, în timp ce Argentina - Australia este programat de la ora 21:00.

În cele 3 meciuri pe care le-a disputat în grupă, Olanda n-a pierdut niciodată și toate confruntările au avut 2 reușite. Naționala Statelor Unite a fost ceva mai rezervată la goluri marcate și a preferat doar să-și vadă interesul pentru calificare, dar americanii au potențial important în zona de ofensivă. 

În amicalele mai proaspete, Olanda și SUA au bifat meciuri cu minimum 3 reușite, iar acum, chiar dacă vorbim despre un meci eliminatoriu la Campionat Mondial suntem convinși că vom vedea un meci deschis, cu Portocala Mecanică în prim-plan, dar și cu multe faze la ambele porți.

Argentina a început greoi turneul, dar ”pumele” și-au turat motoarele fix când era mai mare nevoie. Victoriile cu Mexic și Polonia au ridicat moralul în vestiarul trupei lui Scaloni, iar Argentina e favorită pentru un nou recital în fața Australiei, în optimi. Dacă au mai păstrat ceva fotbal spectacol la fel ca în fața polonezilor, atunci Messi, Di Maria și compania argentiniană nu vor avea deloc emoții cu ”cangurii” australieni.

Trei COTE pentru meciurile de sâmbătă de la Super Mondial:

Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?” » S-a întors în politică și îi face jocurile lui George Simion: imagini incredibile surprinse în week-end

Polițista din stadion devenită virală și-a vopsit sânii în culorile echipei favorite și a pozat așa pe Instagram: „Oamenii mei frumoși, a ieșit soarele!”


Comentarii (1)
elgabri
elgabri  •  03 Decembrie 2022, 20:19

Kangurii rupeti pumelee !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează