GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Schalke rămâne cu doar două goluri marcate în ultimele nouă etape! Urmează deplasarea la Dusseldorf!

Articol de - Publicat luni, 25 mai 2020 17:21

Schalke a continuat seria slabă din retur cu o nouă înfrângere, 0-3 acasă contra lui Augsburg. De la începutul anului are o singură victorie, 4 remize și 4 înfrângeri. 

Miercuri, de la ora 21:30, joacă la Fortuna Dusseldorf, o formație care vine după 4 remize consecutive. Și meciul direct din tur a fost tot egal, scor 3-3. 

Schalke, fără victorie de 8 etape

Înfrângerea cu Augsburg a fost a patra din ultimele cinci etape. Echipa suferă în primul rând din punct de vedere ofensiv, având doar 2 goluri marcate în ultimele 9 runde. Antrenorul David Wagner a schimbat în defensivă, după înfrângerea categorică cu Dortmund, 0-4, revenind la sistemul cu 4 fundași, utilizat cu precădere în prima parte a campionatului, atunci când și rezultatele erau mult mai bune. Dar, chiar și așa, Schalke nu a reușit să-i facă față lui Augsburg, o lovitură liberă și două greșeli individuale făcând diferența în favoarea adversarului. 

Și antrenorul David Wagner are o bună parte de responsabilitate în înfrângerea usturătoare din runda precedentă. Echipa sa a fost dominată categoric la mijlocul terenului, în ciuda faptului că a avut o posesie de 67%. Majoritatea paselor au fost sterile, fără să creeze pericol. Liniile au stat departe între ele și, în absența unui jucător de anvergură, care să orchestreze acțiunile ofensive, Schalke a fost victimă sigură încă de la început. 

Clasamentul din Bundesliga:

Evident, în condițiile menționate, atacul, care și așa este foarte modest din punct de vedere calitativ, a fost aproape inexistent. Ofensiva formației de pe Veltins Arena este a cincea cea mai slabă din Bundesliga, cu 33 de goluri marcate. 

Patru remize la rând pentru Fortuna

Fortuna pare să fie predestinată remizelor în ultima parte a sezonului. Egalul de la Koln, 2-2, din ultima etapă, a fost al patrulea consecutiv, iar de la venirea lui Uwe Rösler pe banca tehnică este al cincilea. Tehnicianul est-german a redresat echipa, readucând-o pe linia de plutire, însă cu doar 1 victorie în cele 8 runde, emoțiile în privința retrogradării sunt cât se poate de mari. 

Fortuna a condus la Koln cu 2-0 până în minutul 88, însă s-a văzut egalată pe final, o experiență asemănătoare cu cea avută contra Herthei, cu care a avut 3-0 și a remizat, 3-3. 

Date statistice pentru Fortuna - Schalke

  • Fortuna e prima în Bundesliga, la egalitate cu Koln, în privința cartonașelor primite, 66
  • Fortuna e echipa cu cel mai slab atac, la egalitate cu Werder, reușind 29 de goluri în 27 de etape
  • Schalke are a cincea cea mai slabă linie de atac din Bundesliga, cu 33 de goluri marcate
  • Schalke nu a mai câștigat de 9 etape, perioadă în care a marcat 2 goluri
  • În ultimele 5 meciuri jucate acasă, Fortuna nu are nicio victorie

Mai multe știri de pariuri pe secțiunea dedicată, AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează