GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  SPANIA

Se împiedică Real Madrid? Azi joacă la Betis, echipă căreia nu i-a marcat în ultimele două ”directe”

Articol de - Publicat duminica, 08 martie 2020 13:51

Betis e echipa spaniolă în meciurile căreia se văd, cel mai des, goluri în ambele porți. Pe de altă parte, formația din Sevilla întâlnește azi Real Madrid, un adversar ce nu i-a marcat în ultimele două întâlniri directe. 

Clasată pe 14, la 5 puncte de retrogradare, Betis a făcut meciuri spectaculoase în acest sezon. Nu e eficientă, având, spre exemplu, 16 goluri marcate și 13 primite în ultimele 10 etape, dar numai 2 victorii în această perioadă. Per total, în 20 dintre cele 26 de etape a primit gol, dar a și marcat. 

Realul nu a marcat în ultimele două meciuri cu Betis

Gazda întâlnirii de azi poate înfrunta cu încredere Real Madrid. În ultimele două partide directe a reușit o victorie și o remiză, fără să primească gol. De asemenea, Betis a înscris în fiecare meci de pe teren propriu din actuala ediție. A și primit gol în 12 dintre cele 13 etape jucate acasă, iar Real Madrid e formația cu cel mai bun atac în deplasare. 

Pont: Ultimele 8 meciuri de acasă ale lui Betis au înregistrat minimum 3 goluri. Betis este echipa cu cele mai multe partide terminate cu goluri în ambele porți (70%). Real Madrid să marcheze minimum 2 goluri, cota 1.70.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează