PARIURI SPORTIVE  ·  SPANIA

Se împiedică Real Madrid? Azi joacă la Betis, echipă căreia nu i-a marcat în ultimele două ”directe”

Articol de — Duminica, 08 Martie, 13:51

Betis e echipa spaniolă în meciurile căreia se văd, cel mai des, goluri în ambele porți. Pe de altă parte, formația din Sevilla întâlnește azi Real Madrid, un adversar ce nu i-a marcat în ultimele două întâlniri directe. 

Clasată pe 14, la 5 puncte de retrogradare, Betis a făcut meciuri spectaculoase în acest sezon. Nu e eficientă, având, spre exemplu, 16 goluri marcate și 13 primite în ultimele 10 etape, dar numai 2 victorii în această perioadă. Per total, în 20 dintre cele 26 de etape a primit gol, dar a și marcat. 

Realul nu a marcat în ultimele două meciuri cu Betis

Gazda întâlnirii de azi poate înfrunta cu încredere Real Madrid. În ultimele două partide directe a reușit o victorie și o remiză, fără să primească gol. De asemenea, Betis a înscris în fiecare meci de pe teren propriu din actuala ediție. A și primit gol în 12 dintre cele 13 etape jucate acasă, iar Real Madrid e formația cu cel mai bun atac în deplasare. 

Pont: Ultimele 8 meciuri de acasă ale lui Betis au înregistrat minimum 3 goluri. Betis este echipa cu cele mai multe partide terminate cu goluri în ambele porți (70%). Real Madrid să marcheze minimum 2 goluri, cota 1.70.Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1