GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Seara derby-urilor în Serie A! Juventus și Lazio sunt obligate să câștige! Ce cote putem prinde la pariuri

Articol de - Publicat sambata, 15 mai 2021 15:02 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 15:02

Ar putea fi o etapă decisivă în Serie A în ceea ce privește echipele calificate în Liga Campionilor. Juventus e obligată s-o bată pe campioana Inter, în timp ce Lazio are nevoie de succes în derby-ul cu Roma pentru a continua lupta pentru locurile de Champions League.

Juventus se află pe locul 5, cu 72 de puncte, în timp ce Lazio e pe locul 6, cu 67 de puncte dar și cu un joc în minus față de „Bătrâna Doamnă”. Pe locul 4, ultimul care permite accesul în grupele Ligii Campionilor, se află Napoli, cu 73 de puncte. Napoletanii joacă duminică împotriva Fiorentinei.

JUVENTUS - INTER | Sub 3,5 goluri - cotă 1,55

În ultimele șapte partide directe nu s-au marcat niciodată mai mult de trei goluri. Ultima dată când Juve și Inter au produs un meci cu multe goluri s-a petrecut în 2018, când Juve se impunea pe Meazza cu 3-2. De atunci, întotdeauna au fost partide cu „sub 2,5 goluri” sau cu „sub 3,5 goluri”. Ținând cont de miza partidei pentru formația gazdă e greu de crezut că vom avea un festival ofensiv în această seară.

ROMA - LAZIO | Peste 9,5 cornere - cotă 1,90

Dacă vrea să mai spere la un loc de Liga Campionilor, Lazio are doar varianta victoriei în „Derby della Capitale”. În ultimele cinci dueluri directe, Lazio s-a impus de două ori, Roma a câștigat o dată, în timp ce două partide s-au terminat la egalitate. Roma se pregătește de era Mourinho, iar Fonseca pare că vrea să-și ia rămas bun cu evoluții spectaculoase. Ne așteptăm la un meci deschis, iar cota pentru cel puțin zece cornere în meci este una excelentă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  15 Mai 2021, 17:28

Daca azi Inter ii vor invinge pe cocalarii de la rubentus si maine Napoli bate la Fiorentina s-a zis cu *** italieni, ar fi o palma superba pentru arogantii agnelli si cr7.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  15 Mai 2021, 16:29

Inter daca ii incurca pe Juventus si ii lasa fara loc de Ucl o sa ii slabesca rau financiar pt sezonul urmator...probabil o sa plece si C.Ronaldo pentru ca nu stq sa joace in EL si Juventus o sa aiba o echipq mediocra cu cine ramane....hai Inter,afara cu Juventus din Ucl!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează