GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

Sepsi - Craiova: Covăsnenii au bătut Craiova tur-retur în ediția precedentă

Articol de - Publicat sambata, 22 august 2020 12:46 / Actualizat sambata, 22 august 2020 14:06

Azi, de la ora 18:00, este programată partida dintre Sepsi și CSU Craiova, în prima etapă a Ligii 1. Oltenii vin după dezamăgirea ratării titlului în fața celor de la CFR Cluj, iar adversarul din această după-amiază a contribuit serios la acest lucru. 

În precedenta ediție de campionat, Craiova a pierdut ambele întâlniri directe cu trupa din Sfântu Gheorghe, 0-1 acasă și 0-1 în deplasare. 

Craiova a făcut cantonament în Austria

Cei de la CSU au fost singurii din Liga 1 care au efectuat cantonamentul de vară în străinătate. Oltenii au mers în Austria, acolo unde au pierdut cu 2-0 în fața celor de la Victoria Plzen și s-au impus cu 3-1 în fața lui Tirol, formație abia retrogradată în liga a doua. 

În privința transferurilor, Craiova a mutat destul de ciudat, aducându-i pe Marius Constantin, Paul Papp și Alex Tudorie, fotbaliști ce nu prezintă garanții. De asemenea, a revenit Vladimir Screciu, care s-a despărțit de Genk. Mijlocașul de 20 de ani a avut ghinion în Belgia, acolo s-a confruntat cu numeroase accidentări care l-au împiedicat să joace. 

Sepsi are un lot numeros la dispoziție

După ce în ediția trecută de campionat a jucat finala Cupei României, pierdută în fața FCSB-ului cu 1-0, Sepsi și-a consolidat masiv lotul pentru noul sezon. 

Covăsnenii s-au întărit cu Jesus Fernandez (CFR Cluj), V. Mitea (Lokeren), B. Mitea (Spartak Trnava), Greab (Chiajna), Nouvier (Rakow), Aganovici (AEL Limassol), Deligiannidis (OFI Creta), Purece (Termalica), Hamed (Csikszereda), Vereș (Călărași) și Fofana (Gaz Metan).

Pont: Ambele marchează, cota 1.82 la Fortuna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează