GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

Sepsi - FCSB: Arbitrul finalei, Colțescu, i-a dat 13 ”galbene” și 3 ”roșii” lui Sepsi în acest sezon

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 11:23 / Actualizat miercuri, 22 iulie 2020 11:24

Sepsi - FCSB, finala Cupei României, se joacă azi, de la ora 20:00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Bucureștenii sunt considerați favoriți de către casele de pariuri, însă nimeni nu știe cum va arăta echipa cu noua conducere tehnică pe bancă. 

Faptul că Toni Petrea este la prima numire ca antrenor principal nu e încurajator. Dar lotul este aceeași. Redus ca număr, cu moralul scăzut după parcursul recent și cu o pregătire fizică la parametri modești, acesta va trebui să își impună punctul de vedere în fața ocupantei locului 4 în playout.  

Au bătut doar cele mai slabe echipe

Statistica nu pare a favoriza niciuna dintre combatantele din finală. Sepsi are 4 victorii, 3 remize și 3 înfrângeri în cele 10 partide de la reluare, însă cele 4 victorii au fost obținute contra unor adversari cu mari probleme. Trupa lui Leo Grozavu a bătut de două ori Iașul în Cupă, însă a pierdut în fața aceleiași echipe în campionat, și s-a mai impus contra ultimelor două clasate, Dinamo și Chindia. 

De partea cealaltă, FCSB e într-o situație asemănătoare. De la reluare, în 7 meciuri, a câștigat doar ”dubla” cu Dinamo din semifinalele Cupei și a remizat cu Botoșani și Gaz Metan pe teren propriu. 

În privința întâlnirilor directe, bucureștenii sunt avantajați. În 8 dispute s-au impus de 7 ori și au remizat o dată, scăpând cu poarta intactă în 5 ocazii. În actuala ediție de campionat, FCSB a remizat în deplasare, 0-0, și a câștigat pe teren propriu, 2-1. 

Colțescu va arbitra finala 

Arbitrul partidei e Sebastian Colțescu, iar statistica ne indică faptul că acesta nu a acordat în niciun meci din actualul sezon al Ligii 1 mai puțin de 4 cartonașe. Mediile lui Colțescu sunt de 6 ”galbene” și 0.73 ”roșii” pe etapă. Pe Sepsi a arbitrat-o pe 4 ori în acest sezon, arătându-i 13 cartonașe galbene și 3 cartonașe roșii, iar pe FCSB o singură dată, ocazie cu care i-a acordat 2 cartonașe galbene. 

Pont pentru pariuri: FCSB nu primește mai multe cartonașe decât Sepsi, cota 1.65 la Betano

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close