GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Sevilla - CFR Cluj, cel mai dezechilibrat meci al "16-zecimilor", conform cotelor!

Articol de - Publicat joi, 27 februarie 2020 13:10

Sevilla - CFR Cluj e singura întâlnire dezechilibrată din "16-zecimile" Europa League, judecând atât după partidele din tur, cât și după cele din retur! Cota gazdelor la victorie e doar 1.33!

Tabloul „16-zecimilor” Europa League a fost extrem de echilibrat în tur, atunci când cea mai mică cotă la victorie i-a aparținut Romei, 1.44, care a și câștigat, 1-0 cu Gent. În rest, am avut cote de peste 1.50, iar în majoritatea întâlnirilor echilibrul a fost și mai evident. Spre exemplu, cota pentru o victorie a Sevillei la Cluj pornea de la 1.95!

Nu mai este cazul acum, nici măcar în cazul unei posibile victorii a Interului cu Lodogoreț, pe teren propriu, dar cu porțile închise. Inter are cota 1.43 la victorie! Manchester United și Celtic, formații ce au remizat (1-1) în deplasările de la Club Brugge, respectiv Copenhaga, au aceeași cotă pentru a câștiga, 1.45. În rest, echilibru peste tot!

Variante interesante de pariere în oferta Unibet

CFR primește min. 3 galbene - cota 1.77
CFR primește mai multe cartonașe - cota 1.72
Omrani dă pasă de gol - cota 8.00
Omrani marchează - cota 6.25
Deac marchează - cota 8.00
Min. 9 cornere - cota 1.44
CFR marchează - cota 2.23

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează