PARIURI SPORTIVE  ·  PARIURI SPORTIVE

Sevilla - CFR Cluj: Mai multă agresivitate! Clujenii, printre cei mai "cuminți" din Europa League!

Articol de - Publicat joi, 27 februarie 2020 12:29

Sevilla - CFR Cluj: Conform site-ului UEFA, CFR Cluj este în coada clasamentului cartonașelor, printre echipele rămase în competiție! Cu doar 11 cartonașe galbene primite, CFR este devansată în topul "cumințeniei"doar de Manchester United și Sevilla. 

În privința faulturilor efectuate, CFR Cluj este se află undeva în zona de mijloc a clasamentului, cu 99 de faulturi în 7 partide, aproximativ 14 pe meci. Getafe, Wolfsburg, Frankfurt sau Basel faultează mai des, iar Porto, Sporting sau Roma nu se sfiesc atunci când vine vorba de intrările dure și de cartonașele galbene inerente. 
 

Adversar superior fizic și tehnic

În tur, la Cluj, au fost doar două cartonașe galbene, ambele arătate spaniolilor. Ba chiar, unul dintre acestea a fost oferit unui jucător aflat în afara terenului, Reguilon. De altfel, singura dispută tensionată din actualul parcurs în Europa League al clujenilor a fost în partida din deplasarea de la Rennes, atunci când s-au arătat 3 cartonașe roșii și 6 galbene celor două echipe. 

Sevilla nu a demonstrat o determinare deosebită în tur (1-1 scor final), părând sigură că returul de pe teren propriu nu îi va pune probleme. Iar echipa lui Lopetegui ar putea arăta altfel azi. Probabil, va alerga mai mult și va încerca să surprindă adversarul prin combinații rapide. Tocmai de aceea, CFR ar trebui să încerce să fie mai agresivă decât până acum. 

Ponturi: Varianta "peste 25.5 faulturi" are o cotă de 1.85 la Betano. Sevilla are o medie de puțin peste 12 faulturi efectuate pe meci. De asemenea, merită încercate și variantele în care jucătorii defensivi ai clujenilor primesc cartonașe galbene. Bordenianu are cota 2.25 la Betano, Vinicius are cota 4.00, iar Burcă, 4.50! 

 Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 1
Chindia - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Levante - Real Sociedad
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Baraj Bundesliga
Heidenheim - Werder Bremen
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Tottenham - Everton
Eurosport
23:00 Fotbal, La Liga
Sevilla - Eibar
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1