GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Sevilla, meci important la Getafe înaintea returului cu CFR Cluj

Articol de - Publicat vineri, 21 februarie 2020 22:43

Sevilla joacă duminică pe terenul lui Getafe, după ce joi a remizat la Cluj, 1-1 cu CFR. Va fi o dispută cu miză importantă, dat fiind faptul că cei de la Getafe sunt pe locul 3 și au două puncte mai mult ca Sevilla, clasată pe 5.

Sevilla traversează o perioadă deloc bună, având în acest moment 5 meciuri fără victorie. Iar disputa de duminică e extrem de complicată, pentru că adversarul fragmentează foarte mult jocul. S-a întâmplat și joi, în Europa League, în victoria cu 2-0 pe care Getafe a obținut-o în fața lui Ajax. 

Spectatorii s-au uitat la "nimic" timp de mai bine de o repriză! 

Așa cum anticipam aici, Getafe - Ajax a fost plin de faulturi și de trageri de timp, balonul fiind efectiv în joc doar 42 de minute și 36 de secunde! Practic, spectatorii partidei au pierdut timpul degeaba în mai bine de jumătate dintre cele 90 de minute ale partidei! Conform unui calcul făcut de UEFA, timpul cât mingea se află în afara jocului "e de 8% din timpul regulamentar în jocurile de fotbal cu câte 5 jucători în fiecare echipă, în 14% din timp în jocurile cu câte 7 jucători în fiecare echipă și în 34% din cele 90 de minute ale unui joc obișnuit, 11 la 11". 

Pont Dată fiind miza partidei, locul 3 în La Liga, Getafe ar putea să încerce să fragmenteze jocul și de data aceasta. Betano oferă o cotă pentru numărul de faulturi din meci, 1.85 pentru cel puțin 32, însă limita e prea mare și e destul de greu de atins. Dar putem paria pe cartonașe. La ultima dispută directă de pe terenul lui Getafe, în sezonul trecut, Sevilla a luat 6 cartonașe galbene și unul roșu în prima repriză! De încercat un pariu pe minimum 7 cartonașe în meci, cota 1.59, dar și pe minimum un cartonaș roșu, la o cotă de 2.80!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează