GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Sevilla - Rennes: Prima victorie în grupa egalurilor? Andaluzii speră să oprească seria negativă în meciul din Ligă

Articol de - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020 12:29 / Actualizat miercuri, 28 octombrie 2020 13:01

Sevilla și Rennes se întâlnesc azi, de la 22:00, în etapa a 2-a din Grupa E a Ligii Campionilor. Vorbim despre una dintre cele mai echilibrate grupe, iar în prima confruntare niciuna dintre echipe n-a reușit să obțină toate punctele.

Răutăcioșii ar spune că vorbim despre o grupă de Europa League, în condițiile în care Chelsea, Sevilla, Rennes și Krasnodar au reușit doar două goluri în primele meciuri din noul sezon de Champions League. Două rezultate de egalitate și câte un punct pentru fiecare echipă.

La un asemenea echilibru, e foarte important cum se vor desfășura lucrurile în această etapă cu numărul doi. Sevilla o primește acasă pe Rennes, iar andaluzii sunt obligați să câștige. Cu gândul, poate, la acest meci din Ligă, Sevilla a pierdut surprinzător, pe teren propriu, cu Eibar, 0-1. Dar La Liga, în acest start, pare mai degrabă un campionat al surprizelor.

Nici Rennes nu vine mai fericită la Sevilla. Francezii au pierdut și ei, tot pe teren propriu, 1-2 cu Angers, și au ajuns la trei meciuri la rând, în toate competițiile, fără victorie. Apropo de serie fără victorie, Sevilla a uitat să mai câștige de patru meciuri, a căzut pe poziția a 13-a în La Liga, iar antrenorul Lopetegui a început să fie contestat deja de-o parte dintre fani.

Va fi prima confruntare europeană între Sevilla și Rennes, iar experiența spaniolilor ar trebui să cântărească decisiv. Lopetegui speră ca medicii să-l aducă la 100% pe Jesus Navas pentru a alinia cea mai bună formație în meciul de diseară, asta în condițiile în care oaspeții sunt decimați de accidentări. Fără șase jucători importanți vine Rennes la Sevilla.

PONT: Victorie Sevilla - cotă 1,60 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Bașakșehir - PSG: Cum îmbunătățim cel mai jucat solist de azi! Ce pariu interesant îți aduce o cotă și mai mare

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează