GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Situații neașteptate la Tottenham și Barcelona! Mourinho, obligat să reconstruiască echipa cu jucători liberi de contract!

Articol de - Publicat luni, 04 mai 2020 14:17

Efectele crizei financiare cauzate de epidemia de Coronavirus vor avea implicații, cel puțin pe termen scurt, pe piața transferurilor. Nu puțini au fost cei care au estimat că sumele mari vehiculate în ultimii ani nu vor mai apărea pentru o vreme, ceea ce înseamnă că echipele vor trebui să se adapteze noii situații. 

Astfel, la fel precum regula U21 din campionatul nostru a scos la iveală nume noi, e posibil ca în viitorul apropiat să vedem situații asemănătoare și la casele mari ale fotbalului european. 

Împrumuturi, jucători liberi de contract și schimburi între cluburi

Transferul lui Lautaro de la Inter la Barcelona, unul la care catalanii lucrează intens, ar putea fi un prim exemplu. Inter Milano cere pentru vedeta sa 90 de milioane de euro și doi jucători la schimb, Arturo Vidal (32) și Antoine Griezmann (29). Creativitatea legată de lipsa banilor se reflectă în această posibilă mutare, deoarece Griezmann nu va fi cedat definitiv la Inter, ci sub formă de împrumut pentru un sezon (detalii aici).

Următorul club al lui Arturo Vidal
1. Inter - cota 1.67
2. AC Milan - cota 5.00 
3. Atletico Madrid - cota 8.50
4. Napoli - cota 11.00
*Cote oferite de Betfair

Tot la Barcelona se mai pregătește o mișcare interesantă. Mijlocașii Riqui Puig și Carles Alena, de la echipa a doua a clubului, vor fi integrați la prima echipă. Alena a fost deja în contact cu echipa mare, acolo unde are 24 de prezențe în ultimii trei ani, dar momentan este împrumutat la Betis Sevilla. 

Conform jurnalistului Duncan Castles de la Sunday Times, Tottenham l-ar fi anunțat pe Mourinho că trebuie să își reconstruiască lotul pentru următorul sezon bazându-se, în special, pe jucători liberi de contract. 

Cei mai bine cotați fotbaliști aflați în ultimul an de contract sunt, conform Transfermarkt, Thomas Meunier, Willian, Dries Mertens, Edinson Cavani, Ryan Fraser, Malang Sarr, Jan Vertonghen, Artem Dzyuba, Layvin Kurzawa, David Silva, Tanguy Kouassi, Mario Götze, Benjamin Stambouli, Pedro, José Callejón, Giacomo Bonaventura și Adam Lallana.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează