GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Southampton - Liverpool: 6 din 6 pentru „cormorani”! Liverpool vrea o nouă victorie în fața unui adversar preferat din Premier League

Articol de - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 13:26 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 13:26

Southampton - Liverpool se joacă azi, de la 22:00, în ultima partidă a etapei a 17-a din Premier League. „Cormoranii” n-au mai câștigat de două runde în Anglia și au fost egalați de Manchester United în fruntea ierarhiei.

Jurgen Klopp nu reușește s-o desprindă pe Liverpool în Premier League în acest sezon. În startul campionatului s-a bătut cu Everton, apoi a fost umăr la umăr cu Tottenham, pentru ca acum, după 16 etape, United să fie echipa care o incomodează pe Liverpool.

„Cormoranii” au bifat două egaluri consecutive în campionat, iar acum au nevoie de victorie pe terenul lui Southampton pentru a se desprinde, măcar pentru moment, de urmăritoare. Liverpool și United au câte 33 de puncte, în timp ce podiumul e completat de Leicester, cu 32 de puncte.

Southampton începuse excelent acest an competițional, dar elevii lui Hasenhuttl au avut un final de decembrie extrem de slab. Soton are patru runde fără succes (trei remize și o înfrângere) și a coborât până pe poziția a 9-a în Premier League.

Liverpool a câștigat ultimele șase meciuri directe cu Southampton și pornește, în mod cert, cu prima șansă și la această vizită pe St. Mary's Stadium, asta chiar dacă Jurgen Klopp se confruntă în continuare cu mari probleme de lot.

Gomez, Jota, Keita, Matip, Tsimikas și Van Dijk sunt accidentați și nu pot juca pentru Liverpool, în timp ce la Southampton nu vor putea evolua McCarthy (carantină), Redmon și Vestergaard (accidentați).

PONT: Victorie Liverpool - cotă 1,60 la Betfair

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează