GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Spania - Germania, șocul zilei de duminică! Nemții, obligați să câștige! Trei PONTURI cu cote mari pentru meciurile de azi de la Campionatul Mondial

Articol de - Publicat sambata, 26 noiembrie 2022 21:57 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2022 01:02

Ziua de sâmbătă a adus-o pe Franța cu a doua victorie consecutivă și calificare în optimi, dar a și păstrat-o pe Argentina în joc. Messi și-a salvat naționala, măcar pentru moment, iar azi un nou nume mare ar putea părăsi competiția, dacă nu se va impune: Germania are doar varianta victoriei contra Spaniei, după ce a cedat surprinzător debutul cu Japonia.

Ziua începe cu Japonia - Costa Rica (12:00), Belgia - Maroc (15:00) și continuă cu duelurile de seară Croația - Canada (18:00) și Spania - Germania (21:00).

Japonia e în fața unui meci de calificare și ar trebui să fie foarte ușor. Costa Rica a fost pulverizată de Spania, 0-7, iar naționala lui Keylor Navas a arătat că nu poate face nicio surpriză la acest mondial. După ce au trecut de nemți, niponii pot face 6 puncte cu o victorie azi și își pot lua o poziție senzațională pentru calificarea în optimi. Dacă Japonia bate la prânz, iar Germania nu o învinge pe Spania, japonezii sunt calificați. Totul se poate decide cu o luptă în 3 în ultima etapă, dacă Germania o bate pe Spania, iar ultima rundă ibericii și japonezii vor avea meci direct pentru calificare. Golaverajul și golurile marcate sunt primele criterii de departajare.

Belgia a început cu victorie turneul final din acest an, dar De Bruyne și compania n-au convins deloc cu Canada, ba chiar au fost dominați teribil în multe momente din meci. Marocanii au început turneul cu o remiză albă cu Croația și pare o grupă unde calificarea, măcar pentru a doua echipă, să se decidă în ultima rundă.

Croația ar trebui să fie pusă în gardă nu doar de startul foarte slab de Mondial, doar 0-0 cu Maroc, dar și de prestația foarte bună a Canadei cu Belgia. Acest duel ar putea fi decisiv în economia calificării, mai ales că Grupa F este o grupă strânsă în acest moment, cu 3 echipe despărțite de doar un punct.

Spania - Germania putea fi, în alte generații, o finală de Campionat Mondial. Acum este însă un meci extrem de important în Grupa E, acolo unde nemții au complicat toate calculele odată cu înfrângerea lor cu Japonia. Niponii au misiune ușoară cu Costa Rică, așa că vor ridica ștacheta la 6 puncte. Dacă Spania se impune azi, Germania își caută rută pentru întoarcerea rapidă acasă.

Trei COTE tari de azi pentru Super Mondial:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  27 Noiembrie 2022, 15:17

Nu mai sunt deloc obligați sa câștige!Trebuie doar sa câștige cu Costa Rica la cel puțin doua goluri,iar Japonia sa nu scoata nici un punct cu Spania!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează