GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Spania U21 - Croația U21: Azi încep fazele finale de la EURO U21! Trei PONTURI pe care le putem juca la pariuri

sursă foto: uefa.com
sursă foto: uefa.com

Articol de - Publicat luni, 31 mai 2021 12:55 / Actualizat luni, 31 mai 2021 12:55

Spania U21 - Croația U21 se joacă azi, de la 19:00, în sferturile de finală ale Campionatului European de Tineret. Partida va avea loc la Maribor, în Slovenia, iar spaniolii sunt cotați cu prima șansă pentru accederea în semifinalele turneului.

Azi începe faza finală a Campionatului European U21, după ce în luna martie s-au disputat partidele din faza grupelor. Din păcate, naționala României, pregătită la acea vreme de Adrian Mutu, n-a reușit să se califice dintr-o grupă în care au mers mai departe Germania și Olanda.

Atât Spania cât și Croația propun nume interesante în lotul deplasat pentru partea a 2-a a Europeanului. Totuși, ibericii le-au câștigat încrederea specialiștilor și sunt cotați cu prima șansă în meciul de azi, o victoriei a Spaniei primind cote între 1,60 și 1,70. Dincolo, un succes al Croației e văzut ca o surpriză și primește o cotă de 5,50. Egalul care ar duce jocul în prelungiri e cotat la 3,80.

Croația U21 a fost surpriza în grupele de la EURO, reușind s-o lase acasă pe Anglia U21, națională care a părut, ce-i drept, că nu pare prea preocupată de acest turneu final. Croații s-au calificat cu doar trei puncte, singurul succes fiind obținut în fața Elveției, scor 3-2. Au pierdut meciul cu Anglia, dar Croația U21 a avut un golaveraj superior.

CE PUTEM PARIA LA SPANIA U21 - CROAȚIA U21:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează