GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

St. Etienne - PSG: Ce putem paria la debutul lui Pochettino. Campioana din Franța, probleme mari cu accidentările

Pochettino, la primul meci pentru PSG // sursă foto: psg.fr
Pochettino, la primul meci pentru PSG // sursă foto: psg.fr

Articol de - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021 16:11 / Actualizat miercuri, 06 ianuarie 2021 16:27

St. Etienne - PSG se joacă azi, de la 22:00, într-o partidă din cadrul rundei a 18-a din Ligue I. Confruntarea de pe Stade Geoffroy-Guichard va consemna debutul lui Mauricio Pochettino pe banca echipei campioane din Franța.

Pochettino n-a avut prea mult timp la dispoziție să-și cunoască noii elevi, mai ales că PSG se confruntă, la fel cum a tot făcut-o în acest sezon, cu serioase probleme de lot. Pentru meciul de la St. Etienne, PSG are opt jucători indisponibili.

Tuchel a lăsat-o pe PSG pe poziția a 3-a în Ligue 1, la un singur punct în spatele lui Lyon și Lille. Parizienii au 35 de puncte și au închis anul cu victoria la scor în fața lui Strasbourg, scor 4-0.

De cealaltă parte, St. Etienne și-a mai revenit după o perioadă extrem de slabă. Claude Puel a reușit însă să repare „motoarele”, iar St. Etienne a început din nou să adune puncte, după ce au depășit o serie de șapte înfrângeri consecutive în campionat. „Verzii” sunt pe poziția a 14-a, la 10 puncte distanță de locurile de cupe europene și la șase puncte de zona roșie a ierarhiei.

PSG s-a impus în patru dintre ultimele cinci confruntări directe cu St. Etienne din campionat, iar dacă adăugăm și întâlnirile din meciurile din Cupa Franței și Cupa Ligii, atunci avem șase succese pentru campioana Franței. De altfel, PSG n-a mai pierdut în fața lui St. Etienne din 2012.

PSG, PROBLEME MARI DE LOT

Pochettino va trebui să se descurce cu un lot subțiat puternic de accidentări la PSG. Campioana Franței nu se va putea baza nici la meciul cu St. Etienne pe Neymar, Bernat, Florenzi, Icardi, Danilo, Kimpembe, Kurzawa și Paredes, toți accidentați.

PONT: PSG câștigă și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,45 la Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează