GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Start în etapa a 3-a de la Campionatul Mondial! 6 echipe se bat pe 4 locuri de calificare în primele 2 grupe! Trei PONTURI pentru meciurile de marți

Articol de - Publicat luni, 28 noiembrie 2022 20:29 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 14:53

Ziua de marți va oferi deznodământul din primele două grupe de la Campionatul Mondial! 6 echipe se bat pentru 4 locuri de calificare în optimi, asta pentru că atât în Grupa A, cât și în Grupa B lucrurile rămân deschise total pentru primele 3 echipe.

Luni am avut ultima reprezentație cu meciuri întinse pe toată ziua la Mondialul din Qatar. În etapa a 3-a se joacă de la aceeași oră în fiecare grupă, iar orele stabilite sunt 17:00 și 21:00. Astfel, marți avem Ecuador - Senegal și Olanda Qatar - de la ora 17:00, în timp ce Iran - SUA și Țara Galilor - Anglia se joacă de la ora 21:00.

Cum Olanda are meci cu Qatar și e clar că ”Portocala Mecanică” nu-și permite surprize, atunci Ecuador și Senegal se luptă parte-n parte pentru un loc în optimi. Sud-americanii au și varianta egalului, pentru că au 4 puncte, în timp ce Senegal e obligată să câștige pentru a urca pe poziția a 2-a.

În Olanda - Qatar ar trebui să se pună doar problema minutului în care olandezii vor marca pentru prima dată. Pentru că, e clar, se va întâmpla foarte rapid. Qatar a primit cinci goluri în primele 2 meciuri, iar acum înfruntă cel mai valoros adversar din grupă. Va fi sigur spectacol pentru trupa lui Van Gaal și meci greu de adio pentru gazdele de la Mondial.

Iran și Statele Unite au meci direct pentru calificarea în optimi. Iranienii au 3 puncte, după ce au câștigat cu Țara Galilor, în timp ce americanii au 2 puncte obținute în urma remizelor cu Țara Galilor și Anglia. Ca să meargă mai departe, SUA trebuie să câștige, în timp ce iranienii au și varianta remizei.

Țara Galilor și-a irosit șansele de a merge mai departe odată cu înfrângerea cu Iran, iar acum întâlnirea cu Anglia e importantă doar pentru trupa lui Southgate. Dacă vor să câștige grupa fără să mai stea cu ochii pe celălalt meci, englezii au nevoie de succes în fața galezilor și vor fi siguri de prima poziție.

Trei COTE de azi pentru Super Mondial:

  • Olanda - Qatar 1 pauză / 1 final - cotă 1,60 la Superbet
  • Iran - SUA 2 - cotă 2,00 la Superbet
  • Țara Galilor - Anglia 2 - cota 1,50 la Superbet

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
satyricon
satyricon  •  29 Noiembrie 2022, 14:45

Poate explicați de ce considerați că "Țara Galilor și-a irosit șansele de a merge mai departe" ? Din câte știu la egalitate de puncte, contează golaverajul. Dacă Țara Galilor bate Anglia, chiar și cu 1-0, iar Iran și SUA fac egal, atunci Anglia rămâne pe primul loc cu 4 puncte, Țara Galilor ajunge pe 2 cu golaveraj -1, Iranul pe 3, tot cu 4 puncte, dar golaveraj -2 și SUA pe 4 cu 3 puncte. Deci?

mr90
mr90  •  29 Noiembrie 2022, 14:26

"Țara Galilor și-a irosit șansele de a merge mai departe" ??? Botochina calculele tale sint iarasi gresite. Ia vezi ce se intimpla daca bat Anglia la doua goluri diferenta iar in celalalt meci este egal !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close