GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Stuttgart reia lupta pentru promovarea în Bundesliga în deplasare, la Wiesbaden. Cele mai tari informații și date statistice

Articol de - Publicat luni, 11 mai 2020 15:20

Duminică, 17 mai, de la ora 14:30, Stuttgart reia lupta pentru promovarea în Bundesliga cu o deplasare la cea mai slabă echipă de teren propriu din Zweite. 

Doar 6 victorii a reușit Wehen în cele 25 de etape disputate și doar două dintre acestea au fost obținute acasă. În tur, formația din Wiesbaden s-a impus la Stuttgart, scor 2-1. 

Wehen e pe locul 16, cel care merge la barajul pentru evitarea retrogradării. În cele 25 de etape disputate s-a descurcat lamentabil, în special pe teren propriu, acolo unde a bifat cele mai puține victorii și cele mai multe înfrângeri dintre toate echipele din Zweite Bundesliga. 

Wehen dă al doilea golgeter din Zweite, dar apărarea e la pământ

În mod surprinzător, judecând după poziția în clasament, la Wehen activează al doilea golgeter al campionatului, Manuel Schäffler. Din cele 31 de goluri ale echipei, aceasta a marcat aproape jumătate, 15. Cu doar 3 goluri marcate în plus față de Wehen, Heidenheim e pe locul 4, beneficiind de a doua linie defensivă a competiției. Formația din Wiesbaden are o apărare slabă, a doua cea mai modestă în partidele de acasă. 

Stuttgart merge bine în deplasare

Stuttgart e pe locul secund, la șase puncte de Bielefeld, liderul campionatului, dar la un singur punct peste Hamburg, cu care se va lupta pentru poziția a treia. Dacă Wehen, adversarul din această rundă stă prost în meciurile de acasă, Stuttgart, pe de altă parte, e o echipă care nu se descurcă deloc rău în deplasare, acolo unde înscrie aproape în fiecare meci. Doar 3 deplasări din 12 s-au încheiat fără ca șvabii să marcheze. 

Date statistice și cote pentru pariuri

  • Wehen a avut 5 meciuri în care s-au marcat minimum 5 goluri - Peste 4.5 goluri, cota 5.10
  • Wehen a câștigat doar 3 din ultimele 7 etape - 2 la puază sau la final, cota 1.44
  • În cele 10 deplasări ale sezonului, Stuttgart a pierdut doar de două ori - Stuttgart deschide scorul, cota 1.48
  • Stuttgart a pierdut doar în una dintre ultimele 10 etape - 2 fără remiză, cota 1.24
  • În primele 8 meciuri jucate acasă de Wehen s-au marcat 31 de goluri - Peste 2.5 goluri, cota 1.72
  • În ultimele 4 meciuri disputate pe teren propriu de Wehen s-au marcat 4 goluri - Gazdele marchează maximum 1 gol, cota 1.31
  • Pe teren propriu, Wehen are a doua cea mai slabă apărare a campionatului - Oaspeții marchează minimum 2 goluri, cota 1.66

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează