GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Supercupa Angliei: Arsenal - Liverpool, prima partidă a sezonului. ”Tunarii” au câștigat trofeul de 3 ori în ultimii 7 ani!

Articol de - Publicat sambata, 29 august 2020 10:31 / Actualizat sambata, 29 august 2020 12:11

Supercupa Angliei: Arsenal - Liverpool, prima partidă a sezonului, se joacă azi, de la ora 18:30. Câștigătoarea Cupei și deținătoarea titlului din Premier League au oferit meciuri spectaculoase în întâlnirile directe din ultimii ani. 

E suficient să ne amintim de incredibilul 5-5 înregistrat în toamnă, în optimile de finală ale Cupei Ligii, pentru a contura o imagine a disputelor dintre Arsenal și Liverpool din ultimele sezoane.  În 9 din ultimele 10 partide au marcat ambele formații, iar totalul golurilor din aceste întâlniri e de 52, adică o medie de 5.2 goluri pe meci!

Însă Supercupa Angliei, chiar dacă e un motiv de bucurie pentru fani și un moment mult așteptat, ce anunță iminenta reluare a campionatului, nu aduce mereu prestații consistente. Echipele sunt aproape de finalul pregătirilor din inter-sezon, perioada de transferuri e în plină desfășurare și o serie de relații de joc sunt încă nefinisate. 

Ce spune statistica Supercupei

În 6 din ultimele 7 Supercupe ale Angliei s-au marcat exact câte două goluri, iar în una dintre acestea s-au marcat trei. Dintre cele 7 partide menționate, Arsenal a disputat 3, pe care le-a și câștigat. ”Tunarii”, specialiști ai Cupei Angliei, cu 14 trofee câștigate, par a fi adversari mult mai redutabili în competițiile în care drumul spre trofeu este mai scurt decât cel din campionat, acolo unde se joacă 38 de etape. 

De partea cealaltă, Liverpool a câștigat ultima Supercupă în 2006, iar ultima prezență într-o astfel de partidă datează din vara trecută, atunci când a remizat cu Manchester City, 1-1, și a pierdut apoi la loviturile de departajare. 

Pont: 2-4 goluri, cota 1.40 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează