GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Surprinzătoarea Hertha Berlin primește sâmbătă vizita „echipei-paradox” din Bundesliga, Augsburg

Articol de - Publicat vineri, 29 mai 2020 20:52

Sâmbătă, de la ora 16:30, Hertha Berlin primește vizita lui Augsburg, în etapa cu numărul 29 din Bundesliga. În tur, Augsburg s-a impus cu scorul de 4-0.

Chiar dacă în ultimele cinci meciuri directe dintre cele două formații am avut trei remize, disputele dintre Augsburg și Hertha nu sunt plictisitoare, patru dintre cele cinci bifând cel puțin 4 goluri marcate. 

Revenire de vis pentru Hertha

Hertha a revenit cu rezultate excepționale din pauza cauzată de epidemia de coronavirus, reușind să câștige cu Hoffenheim în deplasare, 3-0, și cu Union, rivala locală, pe teren propriu, scor 4-0. În etapa intermediară a mai scos un rezultat foarte bun, remizând pe terenul lui Leipzig, 2-2. 

Clasamentul din Germania:

Numirea lui Bruno Labbadia a fost de bun augur pentru ”Bătrâna doamnă”, iar antrenorul are în fața lui Augsburg un plus de încredere datorită bilanțului personal excelent contra acestui adversar. Cu echipele la care le-a pregătit, a câștigat de 7 ori în 11 meciuri, iar în ediția trecută, la cârma lui Wolfsburg, s-a impus cu 8-1! 

Matheus Cunha, brazilianul venit în iarnă de la Leipzig, acolo unde nu a dat randament, are un retur de excepție alături de noua echipă. În cele 7 apariții în tricoul Herthei a marcat 4 goluri și a dat un assist, iar în ultimele trei etape, cu Labbadia pe bancă, a marcat de 3 ori. 

Augsburg, echipa paradoxurilor

Augsburg a revenit prea sigură de ea din pauza forțată, la adăpostul unei distanțe de 5 puncte față de locul de baraj, dar și al unui final de sezon cu meciuri destul de la îndemână. Cu excepția ultimei runde, când urmează să primească vizita lui Leipzig, toate celelalte partide au fost și vor fi contra unor adversari de nivel apropiat. 

Dar înfrângerea cu Wolfsburg de pe teren propriu, 1-2, și remiza înregistrată tot acasă, 0-0, cu ultima clasată, Paderborn, au arătat că relaxarea poate avea un deznodământ destul de imprevizibil. Între cele două partide de pe WWK Arena, Augsburg a făcut un meci foarte bun, impunându-se la Schalke, scor 3-0. 

Sunt șanse bune ca echipa lui Heiko Herrlich să nu retrogradeze, însă, chiar și în această variantă optimistă, rămâne una dintre formațiile cele mai predispuse surprizelor din întreaga competiție. Motivul, măcar parțial, e greu de intuit cu ochiul liber, dar el se regăsește în datele statistice înregistrate în cele 28 de etape. Augsburg e echipa cu cea mai mică posesie din Bundesliga, având un procent de doar 40.5%, și are cea mai mică rată a paselor reușite, 69.5%. 

Totuși, a pierdut doar 13 întâlniri din 28 și a marcat 40 de goluri, doar 8 echipe având atacuri mai bune. În privința atacului, paradoxul e și mai mare, pentru că Augsburg e formația care trimite cele mai puține șuturi la poartă (10.8 pe etapă) dintre toate cele 18 cluburi din primul eșalon german!

Pont: Maximum 11 cornere și peste 1.5 goluri, cota 1.58 la Betfair

Date statistice pentru Hertha - Augsburg

  • Matheus Cunha, extrema stângă a Herthei, are 4 goluri și 1 assist în 7 partide
  • Niederlechner, golgeterul lui Augsburg, are 11 goluri și 6 assisturi, fiind implicat în 43% din totalul golurilor echipei sale
  • În meciurile lui Augsburg se acordă cele mai puține cornere în Bundesliga, 8.5 pe etapă
  • În meciurile Herthei se înregistrează al patrulea cel mai mic număr de cornere din campionat, 9.17 pe etapă
  • În meciurile lui Augsburg se înregistrează o medie de 3.36 goluri pe etapă
  • În meciurile Herthei se înregistrează o medie de 3.25 goluri pe etapă
  • Augsburg e echipa cu cea mai mică posesie din campionat, 40.5%
  • Augsburg are cea mai mică medie a paselor reușite, 69.5%

Mai multe știri de pariuri AICI, pe secțiunea dedicată!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close