GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Torino - Roma: Oaspeții au pierdut un singur meci la Torino în ultimii 30 de ani

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 15:16 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 15:18

Torino - Roma, partida din penultima etapă din Serie A, este programată miercuri, de la ora 22:45. În ediția trecută, AS Roma a reușit să se impună și atât acasă, cât și în deplasare, însă în turul actualului sezon a cedat cu 0-2 în fața propriilor suporteri. 

Cu două etape rămase de disputat, Torino ocupă locul 16 și e salvată de la retrogradare, având 7 puncte peste linia roșie, în vreme ce Roma e pe 5. Jucătorii din Capitală nu mai pot prinde locurile de Liga Campionilor, însă poziția pe care se află acum duce direct în grupele Europa League. 

Statistica e de partea Romei

Statistica meciurilor directe e net favorabilă Romei. În ultimii 30 de ani, Torino a câștigat doar 4 meciuri de campionat contra ”giallorossilor”, iar acasă, doar unul singur. 

Forma excepțională pe care o traversează elevii lui Paulo Fonseca, care au cinci victorii și o remiză în ultimele șase etape, face din Roma favorita clară a partidei. Torino a câștigat doar două din ultimele nouă etape, cu Brescia și Genoa pe teren propriu. De asemenea, a primit gol în opt din ultimele nouă runde. 

În ultimele șase etape de campionat, Roma a marcat de fiecare dată câte cel puțin două goluri. De altfel, romanii au marcat în 29 dintre cele 36 de etape și în 13 din cele 17 deplasări ale sezonului. 

Pentru partida cu Roma, Torino nu va putea conta pe Baselli și De Silvestri, accidentați, în vreme ce oaspeții nu îi au la dispoziție pe Ibanez, Mirante, Under, Santon, și Fazio, și ei aflați tot în infirmeria clubului. 

Pont pentru pariuri: PSF 2, cota 1.50 la Betano

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează