GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ANGLIA

Tottenham - Manchester United: Jose Mourinho își întâlnește fosta echipă » Vezi care e pronosticul nostru!

Articol de - Publicat vineri, 19 iunie 2020 18:18 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 19:43

Meciul zilei în Europa, Tottenham - Machester United, începe la ora 22:15 și promite un spectacol interesant, cel puțin prin prisma formațiilor de start. În tur, United s-a impus cu scorul de 2-1 prin reușitele lui Marcus Rashford, în vreme ce pentru Spurs a punctat Delle Ali. 

Delle Ali este singurul fotbalist important ce lipsește azi. În rest, vești bune din ambele tabere! Jose Mourinho îi are la dispoziție pe Harry Kane, Heung-Min Son și Moussa Sissoko, toți recuperați, iar Ole Gunnar Solskjaer îi va putea trimite în teren pe Marcus Rashford și Paul Pogba, ambii fiind apți de joc după lungi perioade de inactivitate.

United mergea perfect înainte de pauză

Înainte de oprirea campionatului, în martie, United venea după o serie foarte bună, în care reușise să obțină 11 puncte din 15 posibile, în vreme ce în celelalte competiții în care este implicată avea un parcurs excelent.

Clasament Premier League:

 În Cupa Angliei este deja în sferturile de finală, iar în Europa League e la un pas să treacă de ”optimi”, după ce a învins-o pe LASK cu 5-0 în deplasare. În ultima partidă de Premier League, United se impusese cu 2-0 în fața rivalei locale, Manchester City. 

Harry Kane revine la Tottenham 

De partea cealaltă, oprirea fotbalului i-a oferit o gură de oxigen lui Mourinho, care avea infirmeria plină, iar rezultatele erau departe de ceea ce se așteaptă de la Spurs. 

Tottenham a pierdut 5 din ultimele 6 meciuri disputate în toate competițiile, fiind eliminată din Cupa Angliei și din Liga Campionilor chiar înainte de pauza provocată de epidemia de coronavirus. Totuși, cu aproape tot lotul la dispoziție și cu Harry Kane, recuperat și trimis în avanposturi, finalul de campionat se anunță promițător. 

Diseară, Mourinho își va întâlni fosta echipă. Portughezul a declarat în presa engleză că ”va fi o luptă ciudată dar, în același timp, o provocare deosebită”. 

Pont pentru pariuri: X solist, cota 3.40 la Betfair

  • United a câștigat ultimele două meciuri directe, 1-0 în deplasare, în sezonul trecut, și 2-1 acasă, în turul actualei ediții
  • La ultimul meci de acasă, Tottenham a pierdut cu Wolves, scor 2-3
  • Ultima oară când Spurs a pierdut două meciuri consecutive pe teren propriu, în ianuarie 2019, a fost învinsă de Wolves și... Manchester United!
  • Tottenham a primit gol în 25 din cele 29 de etape, record pentru actuala ediție de Premier League

Mai multe știri de pariuri pe secțiunea dedicată AICI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează