GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Tottenham - West Ham: Adversar la îndemână pentru echipa lui Mourinho

Articol de - Publicat marti, 23 iunie 2020 09:43 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 09:44

Tottenham - West Ham, partidă ce face parte din etapa cu numărul 31 din Premier League, se joacă azi, de la ora 22.15. În weekend, fiecare dintre cele două formații a evoluat pe teren propriu, fără să reușească să câștige.

Spurs a remizat cu Manchester United, scor 1-1, în vreme ce West Ham a pierdut cu 0-2 întâlnirea cu Wolverhampton. În tur, Tottenham a câștigat cu 3-2. 

Gazdele întâlnirii de azi sunt favorite deoarece au în față un adversar modest, aflat în zona retrogradării. West Ham a evoluat foarte slab în prima partidă de la reluare și, dacă nu se va mobiliza suplimentar, va avea probleme pe final de sezon. 

De partea cealaltă, Spurs a arătat rău din punct de vedere fizic în disputa cu Manchester United. Fosta și actuala echipă a lui Jose Mourinho au acest numitor comun, ceea ce ridică semne de întrebare în dreptul tehnicianului portughez. 

Șansa lui Tottenham e că azi întâlnește un adversar cu adevărat modest. David Moyes, antrenorul lui West Ham, nu pare omul potrivit pentru a salva clubul de la retrogradare. Iar în fața unei trupe precum Tottenham, care are fotbaliști capabili să facă diferența chiar dacă jocul nu e la parametri înalți, speranțele de a obține măcar o remiză sunt mici. 

Pont pentru pariuri: Pauză sau final 1, cota 1.47 la Superbet

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează