GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Trei meciuri spectaculoase pentru biletul tău de azi! Unde se marchează mult și ce cote excelente putem prinde la pariuri

Articol de - Publicat sambata, 05 decembrie 2020 12:37 / Actualizat sambata, 05 decembrie 2020 12:38

Ziua de sâmbătă, 5 decembrie, vine cu oferte excelente din partea caselor de pariuri în ceea ce privește pariurile pe goluri. Am ales trei meciuri de azi unde sunt șanse foarte mari să vedem cel puțin trei reușite și să prindem cote bune pe biletele noastre.

Facem incursiuni în Anglia, Germania și Spania pentru a descoperi care sunt cele trei meciuri de azi unde vom miza pe goluri. La final tragem linie și vedem care ar fi cota finală în cazul în care ne-am gândi să așezăm toate pariurile pe un singur bilet.

CHELSEA - LEEDS | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,47

Chelsea - Leeds e cel mai așeptat meci al zilei din Premier League. „Albaștrii” sunt pe poziția a 3-a, cu 19 puncte, în timp ce „nebunii” lui Bielsa se află pe locul 12, cu 14 puncte. Se întâlnesc două dintre echipele spectaculoase din Premier League, așa că ne așteptăm la o partidă cu cel puțin trei goluri. Chelsea a înscris de 22 de ori în primele 10 runde, în timp ce Leeds are o medie de 1,5 goluri marcate pe meci.

FRANKFURT - DORTMUND | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,50

Borussia Dortmund, locul 4 - 18 puncte, merge pe terenul lui Eintracht Frankfurt, locul 9 - 12 puncte, și speră să câștige pentru a mai reduce din diferența față de fruntașele Bayern și Leipzig, care se întâlnesc în meci direct. Confruntările directe au adus mai mereu goluri multe, iar patru dintre ultimele cinci întâlniri au avut minimum trei reușite.

SEVILLA - REAL MADRID | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,80

Cea mai mare cotă pentru biletul cu „peste 2,5 goluri” vine din La Liga, de la confruntarea dintre Sevilla și Real Madrid. Întâlnirile directe au fost întotdeauna tensionate și spectaculoase, iar Real e obligată să întrerupă seria catastrofală cu o victorie în fața vecinilor de clasament. Madrilenii n-au câștigat în ultimele trei etape și au picat pe locul 4, în timp ce Sevilla are trei succese la rând în Primera și a urcat pe poziția a 5-a. Șase dintre ultimele opt meciuri directe au adus măcar trei goluri, așa că ne așteptăm și azi la un joc spectaculos.

Așa cum spuneam și la începutul articolului, în cazul în care am alege să jucăm aceste trei pariuri pe un singur bilet am strânge o cotă totală de 3,97!

Vezi și alte PONTURI de azi:

Sepsi - Botoșani: Gazdele caută prima victorie în fața Botoșaniului! Ce pont confirmat de statistică încercăm la meciul de la Sfântu Gheorghe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează