GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

ȚSKA Sofia - CFR Cluj: Start în grupele Europa League pentru campioana României! Pariu pe mâna lui Petrescu

Articol de - Publicat joi, 22 octombrie 2020 11:54 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 13:34

ȚSKA Sofia - CFR Cluj se joacă azi, de la 19:55, în Bulgaria, cu aproape 12.000 de fani în tribună. Campioana României își începe o nouă aventură europeană cu un duel din care ar trebui să iasă pe ”plus”.

CFR Cluj merge la Sofia după opt meciuri în care n-a cunoscut înfrângerea, iar băieții lui Petrescu au un moral excelent. Chiar dacă n-a reușit să mai câștige în ultimele meciuri din campionat, ȚSKA rămâne însă un adversar incomod, care reușește aproape în fiecare meci să marcheze. Îmbucurător pentru clujeni este însă faptul că bulgarii și primesc gol de fiecare dată.

ȚSKA Sofia a reușit calificarea în grupele Europa League, după ce a învins-o, surprinzător, pe Basel. Bulgarii s-au impus chiar în Elveția, cu 3-1. Atunci, ȚSKA a fost condusă cu 0-1 până în minutul 70, dar a reușit să marcheze de trei ori în ultimele 20 de minute ale confruntării și a provocat una dintre marile surprize din playoff-ul Europa League.

CFR Cluj vine din preliminariile pentru Liga Campionilor, acolo unde a fost însă învinsă de Dinamo Zagreb. De atunci, clujenii au mers aproape perfect și nu au mai pierdut niciun meci. Patru victorii și trei egaluri în Liga I și două succese în Europa League, cu Djurgarden (1-0) și KuPS (3-1).

Agențiile de pariuri se așteaptă la o confruntare echilibrată, iar cotele oferite pentru ambele echipe sunt destul de apropiate. Totuși, CFR este o echipă mult mai experimentată pe plan european decât adversara din Bulgaria, așa că ardelenii sunt favoriți la victorie.

VOR FI SUPORTERI ÎN TRIBUNĂ

UEFA și-a dat acceptul ca partidele din grupele Europa League și Champions League să se joace cu suporteri, acolo unde situația epidemiologică permite accesul fanilor pe stadioane. Astfel, arenele pot fi ocupate în proporție de 30%, ceea ce înseamnă că ȚSKA Sofia va aduce aproape 12.000 de suporteri la meciul cu CFR Cluj.

PONT: X2 - cotă 1,43 la Superbet

Citește și alte știri despre ȚSKA Sofia - CFR Cluj:

Antrenorul lui ȚSKA îl amenință pe Petrescu: ”Vrem să supunem Clujul. Să-i dăm două goluri în primele două minute”

ȚSKA SOFIA - CFR CLUJ, grupele Europa League, liveTEXT de la 19:55: ECHIPELE PROBABILE

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
Silvio
Silvio  •  22 Octombrie 2020, 14:28
Postat de gilgamesh pe 22 Octombrie 2020, 13:10

Fecesebistul tot fecesebist. Atat de tare ii urati pe Steaua Bucuresti si pe stelisti incat fiind pusi in situatia de a alege intre echipa care va bate an de an (CFR Cluj) si echipa infratita cu Steaua (CSKA Sofia), alegeti Clujul. :)) Asta-i o alta forma de disperare, Randume.

Inca o dovada ca esti prost peste masura, si irecuperabil! :)))))). Ai idee despre TSKA Sofia, si razboiul dintre cele 2 echipe de la sud de Dunare? N-ai, ca esti prea prost! :))))). TSKA Sofia e de fapt Litex Lovech, fuzionand cu aceasta, dupa ce echipa 'originala' a intrat in faliment! Intre timp fanii au creat propria echipa in ligile inferioara, TSKA 1948 Sofia. Deci, echipa infratita cu CSA ar fi TSKA 1948 Sofia, echivalenta echipei armatei. Esti prost facut gramada!!! :))))))))))))))

johanisoaia
johanisoaia  •  22 Octombrie 2020, 13:50

CFR pierde.

510490352811318
Voicu Pop  •  22 Octombrie 2020, 13:30

tot timpil alaturi de cfr

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close