GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Turcia - Italia: Start la EURO 2020! Trei PONTURI cu cote excelente pentru primul duel al Campionatului European

Articol de - Publicat marti, 08 iunie 2021 22:38 / Actualizat marti, 08 iunie 2021 22:38

Turcia - Italia se joacă vineri, de la 22:00, în deschiderea Campionatului European 2020. Partida se va desfășura la Roma, pe Stadio Olimpico, în fața a 23.300 de spectatori, numărul maxim admis în contextul pandemiei de coronavirus!

  • Intră în fiecare zi pe GSP.RO, în secțiunea de Pariuri Sportive, pentru a găsi PONTURI pentru toate partidele de la EURO 2020!

Așadar, Italia debutează în fața propriilor fani la EURO 2020, un avantaj important pentru „Squadra Azzurra”, națională care pornește cu prima șansă la calificare într-o grupă din care mai fac parte Turcia, Elveția și Țara Galilor.

Atât Turcia cât și Italia sunt două naționale aflate într-o formă foarte bună. Turcii au șase meciuri la rând fără înfrângere (patru victorii și două remize), în timp ce italienii conduși de Roberto Mancini au adunat 27 de meciuri consecutive fără înfrângere. Mai mult, Italia a câștigat ultimele opt meciuri fără să primească gol.

Cele două formații nu s-au mai întâlnit în dueluri oficiale din 2000, de la Campionatul European. Italienii câștigau cu 2-1 meciul din grupă, iar ambele naționale se calificau în fazele eliminatorii. De atunci, Italia și Turcia s-au confruntat în două partide amicale (2002 și 2006), ambele încheiate la egalitate, scor 1-1.

Trei PONTURI pentru TURCIA - ITALIA:

  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,62 la Superbet
  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,86 la Superbet
  • 0-0 scor corect prima repriză - cotă 2,44 la Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
hashtag_truth
hashtag_truth  •  09 Iunie 2021, 04:53

Exista vreo cota Romania pauza 1 final 1 ???? unde ? :)))))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează