GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA CAMPIONILOR

Turul trei al Ligii Campionilor începe marți cu trei meciuri tari! Benfica, deplasare dificilă la PAOK!

Articol de - Publicat luni, 14 septembrie 2020 13:36 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 14:24

Cea de-a treia etapă de calificare în Liga Campionilor debutează marți cu trei întâlniri interesante, care se vor disputa într-o singură manșă, urmând ca miercuri să se dispute restul de cinci partide. 

Programarea partidelor face ca întâlnirile de marți să fie mult mai atractive decât cele de miercuri. În prima zi vor evolua cluburi precum Dinamo Kiev, Alkmaar sau Benfica, în vreme ce miercuri cele mai interesante nume sunt Steaua Roșie Belgrad, Young Boys Berna și Dinamo Zagreb

Formațiile care vor obține calificarea mai apoi au un singur hop de trecut, playoff-ul Ligii Campionilor, în care vor mai intra RB Salzburg, Slavia Praga, Krasnodar și Olympiakos

Partidele de marți1X2Ora
Dinamo Kiev - AZ Alkmaar2.273.503.0020:00
PAOK Salonic - Benfica4.653.601.8021:00
Gent - Rapid Viena1.873.604.0521:30
*cote oferite de Betano    

În cele trei partide de marți, echipele gazdă vor beneficia, în afară de avantajul terenului propriu, și de un beneficiu suplimentar, aceastea având mai multe meciuri oficiale în picioare decât adversarii. Dinamo Kiev are trei partide jucate, iar Alkmaar, doar una, PAOK are două meciuri și Benfica, niciunul, iar Gent a jucat deja cinci etape de campionat, iar Rapid Viena doar o etapă, plus o dispută în turul 2 preliminar și una în Cupa Austriei. 

Cea mai defavorizată formație din punct de vedere al numărului meciurilor disputate în acest start de sezon, Benfica, echipa care nu a jucat decât amicale până acum, este și cea mai interesantă dintre cele șase. Portughezii au încheiat sezonul trecut pe locul 2 în competiția internă, după FC Porto, însă s-au întărit considerabil în această vară, aducându-i pe Luca Waldschmidt (Freiburg, 15 mil. euro), Pedrinho (Corinthians, 18 mil. euro), Everton (Gremio, 20 mil. euro) și pe Darwin (Almeria, 24 mil. euro) într-un lot care mai conține nume importante precum Julian Weigl, Pizzi, Vertonghen sau Grimaldo. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează