GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Ultimele mutări pe piața transferurilor: Barcelona a scos 17 jucători la vânzare! Ce cotă are Messi să plece

Articol de - Publicat duminica, 16 august 2020 14:19 / Actualizat duminica, 16 august 2020 15:10

Înfrângerea suferită de Barcelona în sferturile de finală din Liga Campionilor, 2-8 cu Bayern Munchen, nu a rămas fără urmări la nivelul lotului. Mundo Deportivo scrie că nu mai puțin de 17 jucători au fost puși pe lista de transferuri, printre care Jordi Alba, Umtiti și Luis Suarez. 

Presa spaniolă mai spune și că Messi a cerut restructurări masive, iar dacă acestea nu vor avea loc, argentinianul va pleca în vara lui 2021. În privința antrenorului, The Guardian și AS scriu că Pochettino, înlocuitorul lui Setien, pe care conducerea catalanilor îl preferă, nu este pe placul numelor grele din vestiar, care nici nu vor să audă de fostul antrenor al lui Tottenham. 

Messi pleacă de la Barcelona până pe 1 iulie 2021Cota
Da2.30
Nu1.50
*cote oferite de Betfair 

Tot Mundo Deportivo anunță și că, în tabăra rivalilor de la Real Madrid, un jucător important, Isco, a fost pus pe tarabă, însă ofertele întârzie să apară. Clubul de pe Bernabeu cere 40-50 de milioane de euro, iar Zidane l-a asigurat pe mijlocașul de 28 de ani că va fi în continuare rezervă dacă va rămâne la club. 

În Anglia, publicația The Athletic confirmă că Manchester City încearcă să rezolve transferul lui Kalidou Koulibaly de la Napoli. Cota oferită de Betfair pentru perfectarea transferului a scăzut în ultimele 4 zile de la 2.63 la 1.36. De asemenea, Guardiola ar căuta întăriri și pentru un alt post din defensivă, cel de fundaș stânga. 

KALIDOU KOULIBALY SEMNEAZĂ CU CITYCOTA
Da2.63 --> 1.36
*cotă oferită de Betfair 

Bleacher Report confirmă interesul pe care Chelsea îl manifestă pentru transferul portarului de la Burnley, Nick Pope, acesta fiind aproape de mutarea pe Stamford Bridge. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
sibelius
sibelius  •  16 August 2020, 17:15
Postat de magic4ever pe 16 August 2020, 16:17

Guardiola mai ramane la City dupa sezonul asta dezastruos ? Nu cred..mai bine se intoarce la Barcelona,cu Messi mai are sanse sa castige UCL in toata cariera lui...

Doar pe playstation. Guardiola le-a papat banii nemtilor de la Bayern si seicilor de la City ca sa obtina nimic. Barcelona e tot un fel de nimic in UCL de cativa ani, iar Messi e regele nimicului.

red77
red77  •  16 August 2020, 16:56

Bună aia cu Barcelona. Greii din vestiar se opun? Bănuiesc ca grei ca s mai plinuti asa ca după ce iei 8 nu cred ca te da talentul afara din casa

necion
necion  •  16 August 2020, 16:27

Copile,messi are 33 ani nu 23 si ghici ce,xavi si iniesta nu mai sunt,nici cu 3 messi nu mai ia vreo liga... fost-ai lele cat ai fost nu mai merge vrajeala

Vezi toate comentariile (4)
Comentează