GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Un PONT pentru fiecare meci din sferturile de finală din Europa League! Cota cea mai mare vine de la Slavia Praga - Arsenal

Articol de - Publicat joi, 15 aprilie 2021 16:00 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 16:00

Azi, de la 22:00, se joacă manșa secundă din sferturile de finală din UEFA Europa League. În trei dintre cele patru confruntări calificarea a rămas încă deschisă după rezultatele din tur!

Slavia Praga - Arsenal începe de la 1-1, Roma - Ajax de la 2-1, Villarreal - Dinamo Zagreb de la 1-0, în timp ce Manchester United - Granada, cel mai dezechilibrat duel din sferturi, se reia de la 2-0 pentru „diavolii” lui Solskjaer. Avem câte un PONT pentru fiecare duel din această seară:

SLAVIA PRAGA - ARSENAL | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 2,00

Arsenal are o singură șansă de a-și salva sezonul: câștigarea Ligii Europa! Orice alt deznodământ va fi considerat un eșec de proporții pentru mandatul lui Mikel Arteta. După 1-1 la Londra, Arsenal trebuie să vină și să câștige duelul cu Slavia, din Cehia, sau, desigur, să facă un egal cu minimum două goluri marcate. Dincolo, echipa lui Stanciu e conștientă că nu poate juca la 0-0 în fața lui Arsenal, trupă cu resurse importante în compartimentul ofensiv. Cota pentru un meci cu minimum trei reușite este una destul de mare, dar șansele pentru a vedea un meci spectaculos azi cred că sunt destul de ridicate.

ROMA - AJAX | AMBELE MARCHEAZĂ - cotă 1,45

În tur, Ajax a condus jocul, dar n-a reușit să se impună. „Lăncierii” au avut 1-0, au ratat, prin Tadici, șansa de a face 2-0 din penalty, iar finalul i-a surprins pe olandezi cu o înfrângere la limită, după ce Roma a profitat de gafele tânărului portar al lui Ajax. Chiar dacă Roma a obținut un avantaj important, victorie cu două goluri marcate, calificarea e departe de a fi jucată, dacă reținem modul în care a evoluat Ajax în aproape trei sferturi din meciul tur. Un meci în care ambele echipe vor reuși să înscrie pare cel mai bun pariu al serii de pe „Olimpico”.

VILLARREAL - DINAMO ZAGREB | 1 - cotă 1,50

Dinamo Zagreb și-a consumat toată energia europeană în victoria fabuloasă cu Tottenham, iar croații n-au reușit să mai țină ritmul și în confruntarea cu Villarreal. Trupa lui Unai Emery s-a impus cu 1-0 în prima manșă și pleacă din postura de favorită și la retur. Spaniolii au jucătorii mai experimentați și mai valoroși de partea lor, iar Dinamo Zagreb ar avea nevoie de o nouă seară perfectă pentru a se califica în semifinalele Europa League. Diferența a fost importantă în jocul tur și e greu de crezut că Villarreal nu va reuși să-și adjudece, pe lângă calificare, o nouă victorie în fața lui Dinamo Zagreb.

MAN. UNITED - GRANADA | Peste 2,5 goluri - cotă 1,80

După 2-0 în tur, United a decis practic soarta calificării, asta dacă nu cumva aceasta era decisă încă de la tragerea la sorți! United are un sezon mult peste așteptări, în special în Premier League, și e una dintre favoritele la câștigarea Ligii Europa. Chiar dacă Solskjaer ar putea umbla la echipa de start și ar interveni anumite schimbări, United va profita din plin de avântul ofensiv al Granadei, formație care vine pe Old Trafford fără a mai avea ceva de pierdut.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează