GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Un PONT pentru fiecare meci din sferturile Europa League! Cea mai mare cotă vine de la Ajax - AS Roma

Articol de - Publicat joi, 08 aprilie 2021 14:38 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 14:54

Azi, de la 22:00, sunt programate toate cele patru jocuri din sferturile de finală din Europa League și am ales câte un pariu pentru fiecare confruntare. Cota cea mai mare vine de la Amsterdam, acolo unde Ajax primește vizita italienilor de la AS Roma.

Ajax - AS Roma, Arsenal - Slavia Praga, Granada - Manchester United și Dinamo Zagreb - Villarreal sunt cele patru confruntări din sferturile UEFA Europa League.

AJAX - AS ROMA | GG3+ | cotă 1,80

Ajax - AS Roma e capul de afiș din sferturile Europa League, iar prima manșă de la Amsterdam se anunță una extrem de spectaculoasă. Ajax a trecut de Lille și Young Boys, în timp ce Roma le-a lăsat pe drum pe Braga și Șahtior Donețk. Ajax n-a mai pierdut de 24 de meciuri în toate competițiile și „lăncierii” pornesc cu un ușor avans în fața Romei, în special ținând cont de forma de moment. Roma e fără victorie de două runde în Serie A și a ajuns pe locul 7, în afara locurilor de cupe europene.

ARSENAL - SLAVIA | Peste 8,5 cornere | cotă 1,52

Slavia Praga pornește cu șansa a doua în „dubla” cu Arsenal, în special dacă ținem cont de problemele mari de lot pe care le au cehii. Formația lui Nicolae Stanciu vine la Londra fără 10 jucători importanți și speră să plece cu un rezultat pozitiv care să-i ofere șanse la calificare în jocul retur. Arsenal a fost „avariată” de Liverpool, 0-3, dar e cotată de specialiști în continuare drept una din marile favorite la câștigarea Europa League din acest sezon.

GRANADA - MAN. UNITED | 2 | cotă 1,55

Granada e marea surpriză din Europa League, dar spaniolii pregătiți de Diego Martinez par că au obosit în ultima perioadă. Granada a trecut destul de greu de Molde, iar în campionat are două înfrângeri la rând, cu Valencia și Villarreal. Dincolo, United are un sezon mai bun decât și-ar fi imaginat mulți dintre fanii „diavolilor” la începutul stagiunii. Englezii sunt clar favoriții dublei și vor să tranșeze soarta calificării încă din meciul tur, de la Granada.

DINAMO ZAGREB - VILLARREAL | Peste 1,5 goluri | cotă 1,45

Dinamo Zagreb a provocat surpriza ultimului tur din Europa League, după ce a scos-o pe Tottenham, în condițiile în care echipa lui Mourinho câștigase meciul tur cu 2-0. Puși în gardă de evoluția bună a croaților, spaniolii de la Villarreal sunt conștienți că vor avea o dublă de foc cu Dinamo Zagreb! Unai Emery a schimbat fața „Submarinului galben” și Villarreal e favorită pentru calificare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
106467374887804
Adrian Adi  •  08 Aprilie 2021, 15:41

Bate Ajax si gg la Arsenal

Vezi toate comentariile (1)
Comentează