GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Union Berlin primește azi vizita lui Schalke. Oaspeții, decimați de accidentări, au dat 3 goluri în 11 etape!

Articol de - Publicat duminica, 07 iunie 2020 10:49

Astăzi, de la ora 16:30, Union Berlin primește vizita lui Schalke în penultima partidă a etapei cu numărul 30. În tur, în luna noiembrie, Schalke s-a impus cu scorul de 2-1, moment în care a ocupat cea mai bună poziție a sezonului, locul 3. 

Aflată pe locul 10 înaintea partidei de la Berlin, Schalke e la 9 puncte de locul de baraj și la 12 de retrogradarea directă, ceea ce înseamnă că șansele de a mai evolua măcar încă un sezon în Bundesliga sunt destul de mari. Însă, cu 4 egaluri și 7 înfrângeri în ultimele 11 etape, echipa lui David Wagner încheie într-un mod rușinos campionatul. 

Union Berlin e pe locul 14, la 3 puncte de locul de baraj și la 6 de retrogradarea directă. În ultimele 6 etape a luat doar două puncte dar, spre norocul său, adversarii din ultimele runde nu sunt printre cei mai dificili. Urmează Koln (d), Paderborn (a), Hoffenheim (d) și Fortuna (a). Din aceste întâlniri poate scoate măcar 3-6 puncte, suficient pentru a evita retrogradarea. 

Union Berlin trebuie să obțină ceva din fiecare meci până la final, iar contra lui Schalke poate spera chiar la toate cele trei puncte. Adversarul traversează o serioasă criză ofensivă, cu doar 3 goluri înscrise în ultimele 11 etape. Comparativ, în aceeași perioadă, Union a marcat de 13 ori.

Pentru întâlnirea de azi, Schalke are serioase probleme de efectiv, mai ales în zona de mijloc, acolo unde are numeroase absențe. Mijlocașii Harit, Mascarell, McKennie și Serdar sunt accidentați, la fel ca și fundașul Todibo. 

Pont: 1X, cota 1.41 la Superbet

Date statistice pentru Union Berlin - Schalke

  • Golgeterul lui Union, Sebastian Andersson, a marcat 12 goluri în acest sezon
  • Doar 3 fotbaliști din Bundesliga au mai multe reușite decât suedezul
  • Anderson a marcat cu capul 7 dintre cele 12 goluri
  • Schalke și Union au marcat câte 34 de goluri. Doar ultimele 3 clasate au mai puține reușite
  • Union Berlin a marcat 12 goluri din faze fixe
  • Union Berlin e echipa cu a doua cea mai slabă posesie din campionat, 44.1%

Playtech: Loredana, APARIŢIE WOW! Poza care a şocat internauţii, nimeni nu credea că va face asta. Nu ai voie să ratezi aşa ceva!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează