GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

UTA - FCSB: Se anunță spectacol total la Arad! Roș-albaștrii rămân favoriți și după rușinea cu Karagandy! Trei PONTURI cu cote mari

Articol de - Publicat sambata, 31 iulie 2021 23:05 / Actualizat duminica, 01 august 2021 01:07

UTA - FCSB se joacă azi, de la 22:00, într-o confruntare care contează pentru etapa a 3-a din Liga 1. Meciul de la Arad se va juca într-o atmosferă electrizantă, după ce arădenii au cumpărat toate biletele scoase la vânzare.

  • 5.500 de spectatori vor fi pe arena „Francisc Neuman” - 50% din capacitatea stadionului

UTA și FCSB au același traseu în Liga 1, dar traversează perioade diferite din punct de vedere al moralului. Roș-albaștrii vin la Arad după umilința din Conference League, unde au fost eliminați de kazahii de la Șahtior Karagandy, la penalty-uri.

În sezonul trecut, cele două formații s-au întâlnit de două ori, în partidele din sezonul regular. FCSB s-a impus de fiecare dată: 3-0 pe Arena Națională și 1-0 la Arad.

4 goluria marcat FCSB în primele două etape din Liga 1 (toate în meciul cu CSU Craiova)

Echipa câștigătoare din meciul de azi va urca până pe poziția a 2-a în Liga 1, și o va egala pe Rapid la numărul de puncte (7).

Chiar dacă a dezamăgit în Conference League, casele de pariuri încă o plasează pe FCSB în postura echipei favorite în duelul cu UTA. Bucureștenii primesc cote între 1,90 și 2,00 pentru un succes la Arad, în timp ce gazdele au chiar și cote de 4,30 pentru a se impune.

Trei PONTURI pentru UTA - FCSB:

  • Egal la pauză - cotă 2,10 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,60 la Unibet
  • Peste 4,5 cartonașe galbene - cotă 1,75 la Superbet
CSU Craiova - FC Botoșani: Reghe face o încercare și în campionat! Trei PONTURI pentru duelul din Bănie
PONTURI PARIURI
CSU Craiova - FC Botoșani: Reghe face o încercare și în campionat! Trei PONTURI pentru duelul din Bănie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
215181967073273
Dan Crasnic  •  01 August 2021, 17:55

Va fi greu, dar daca UTA le-o va trage celor de la FCSB, chiar și cu un egal, am motiv de sărbătoare 3 zile. Machidoni că frații Becali sau "regele" Hagi au distrus fotbalul românesc.

corectu
corectu  •  01 August 2021, 14:34

Steaua atrage spectatori.Să vedem dacă s-au recuperat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează