GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Valencia - Sevilla: Sar scântei pe Mestalla! Cotă excelentă pentru un pariu special cu șanse mari de reușită

sursă foto: as.com
sursă foto: as.com

Articol de - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 11:15 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 14:01

Valencia - Sevilla se joacă azi, de la 22:30, într-o partidă care contează pentru etapa a 21-a din La Liga și care se anunță extrem de încinsă. Duelurile directe dintre cele două echipe au fost mereu aprige, așa că putem obține profit de pe urma unui pariu special.

Sevilla abordează deplasarea de la Valencia de pe poziția secundă în La Liga. Andaluzii au 44 de puncte și sunt la cinci lungimi distanță de liderul Real Madrid, cu mențiunea că Sevilla are un joc mai puțin. Dincolo, Valencia e pe 10, cu 28 de puncte, și vine la partida de azi după două eșecuri la rând în campionat: 1-2 cu Espanyol, 1-4 cu Real Madrid.

De la instalarea lui Bordalas, Valencia a devenit una dintre echipele implicate în cele mai multe faulturi. Indiferent că le produce sau că le încasează, Valencia pare „îndrăgostită” de duelurile fizice. Cel mai faultat jucător al „liliecilor” este Goncalo Guedes.

1,75este cota pentru ca Valencia să facă minimum 15 faulturi în meciul cu Sevilla

În partida tur, raportul faulturilor a fost unul incredibil: 25 - 21, în favoarea celor de la Sevilla. 46 de faulturi comise în 90 de minute, o medie de un fault la 2 minute! Asta în condițiile în care s-au și marcat 4 goluri, cu Sevilla câștigând cu 3-1.

În meciul cu Real Madrid, pierdut la scor, 1-4, Valencia și-a păstrat agresivitatea: 24 de faulturi au comis fotbaliștii pregătiți de Bordalas pe Bernabeu.

Leicester - Tottenham: Absențe multe și importante la gazde! Trei PONTURI pentru duelul zilei din Premier League
PONTURI PARIURI
Leicester - Tottenham: Absențe multe și importante la gazde! Trei PONTURI pentru duelul zilei din Premier League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează