GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

Viitorul - Craiova: Oltenii au câștigat ambele meciuri directe în ediția trecută de campionat

Articol de - Publicat luni, 14 septembrie 2020 12:21 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 14:16

Viitorul - Craiova, ultima partidă a etapei cu numărul 3 din Liga 1, se joacă azi, de la ora 21:00. Constănțenii au luat un singur punct din cele două runde disputate, în vreme ce oltenii au punctaj maxim. 

În ediția precedentă a Ligii 1, CS U a câștigat ambele întâlniri directe, impunându-se cu 3-1 acasă și cu 2-1 în deplasare. Statistica mai indică un detaliu interesant: în cele 9 meciuri directe disputate la Ovidiu, Viitorul și Craiova s-au impus de câte 3 ori fiecare, iar alte 3 dispute s-au încheiat nedecis.  

Echipa de la malul mării a început modest sezonul, remizând cu UTA, 1-1 pe teren propriu, și cedând apoi în deplasarea de la FCSB, 0-3. De partea cealaltă, Craiova a debutat cu două victorii în campionat, 1-0 la Sepsi și 2-0 cu Astra, însă a eșuat lamentabil în deplasarea din Georgia, în primul tur al preliminariilor Europa League, 1-2 cu Lokomotiv Tbilisi

Pentru ambele formații, factorul moral a avut o influență importantă în primele partide. Gică Hagi a părăsit banca constănțenilor, după 6 ani în care a antrenat Viitorul, iar în locul său a venit spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez, un tehnician fără experiență. Schimbarea pare să fi tulburat apele și trecerea de la autoritatea antrenorului-patron la metodele spaniolului pare dificil de gestionat. 

Craiova a avut și ea probleme legate de moral după ce a ratat titlul în sezonul trecut, în chiar ultimul meci, contra CFR-ului. Ulterior, evoluțiile oltenilor au fost destul de modeste, chiar dacă au reușit să câștige ambele dispute din campionat. Iar eliminarea suferită în fața georgienilor a generat și mai multă neîncredere, ceea ce anulează, în bună parte, câștigul moral obținut prin cele 6 puncte acumulate momentan în Liga 1. 

Pont: Sub 3 goluri cu handicap asiatic, cota 1.41 la Superbet. Dacă se marchează exact 3 goluri, miza este returnată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează