GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Viitorul - Dinamo: Întrerup ”câinii” seria catastrofală la Ovidiu? Pariu special pentru meciul zilei din Liga I

Articol de - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 15:43 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 16:18

Viitorul - Dinamo se joacă azi, de la 21:00, în cea mai importantă partidă a zilei din Liga I. Cosmin Contra e obligat să câștige pentru a-și păstra postul pe banca alb-roșilor.

Dinamo are patru înfrângeri consecutive și vine pe terenul Viitorului, acolo unde nu a mai câștigat de trei ani în Liga I. ”Câinii” au trei înfrângeri la rând în deplasările de la Ovidiu, iar în două dintre acestea au fost efectiv surclasați: 4-1, în 2018, și 5-0, în 2019.

Viitorul și Dinamo traversează perioade total diferite. Constănțenii sunt neînvinși de șase etape în Liga I (3 victorii și 3 remize), în timp ce Dinamo are patru înfrângeri consecutive și n-a dat gol în ultimele două etape de campionat.

În sezonul trecut, echipa patronată de Gheorghe Hagi i-a luat patru puncte lui Dinamo. A fost victorie la Ovidiu, 1-0, și egal pe terenul lui Dinamo, scor 1-1.

Pentru meciul din această seară am ales să mergem pe mâna unui pariu special, pe cornere. Confruntările dintre Viitorul și Dinamo sunt, de regulă, spectaculoase, cu multe faze de poartă, așa că sunt șanse bune să vedem multe lovituri de la colț. În patru dintre ultimele cinci meciuri directe s-au înregistrat minimum nouă cornere.

PONT: Peste 8,5 cornere - cotă 1,66 la Unibet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Man. City - Liverpool: Cine se trezește cu adevărat azi? Pariul logic pentru derby-ul din Premier League

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează