GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Viitorul - FC Argeș: Gazdele forțează revenirea în zona de play-off! Pariul logic pentru meciul de la Ovidiu

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 12:49 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 13:43

Viitorul Constanța - FC Argeș se joacă azi, de la 18:45, în prima partidă a zilei din Liga I. Confruntarea din etapa a 8-a pune față în față două echipe care și-au câștigat jocurile în runda trecută.

După un început foarte slab, Ruben de la Barrera a reușit s-o readucă pe Viitorul pe linia de plutire. Constănțenii sunt neînvinși în ultimele patru runde, două egaluri și două victorii, și vor să atace revenirea în zona de playoff a Ligii I. Un succes în meciul cu FC Argeș al sălta-o pe Viitorul până pe locul 5.

În prezent, Viitorul se află pe locul 11, cu nouă puncte strânse în primele șapte etape din noul sezon. De cealaltă parte, FC Argeș e pe locul 15, penultimul, cu patru puncte adunate. Piteștenii au spart gheața în runda trecută și au obținut prima victorie: 1-0 cu Astra Giurgiu, codașa ierarhiei.

Viitorul e marea favorită a confruntării de la Ovidiu. Pentru victorie, gazdele primesc o cotă de 1,47, în timp ce un rezultat de egalitate e cotat la 4,20. Victoria lui FC Argeș este văzută de agențiile de pariuri ca o mare surpriză, piteștenii primind cota 7,45 pentru un succes.

FC Argeș n-a reușit să aducă niciun punct din deplasările din acest sezon. Argeșenii au trei înfrângeri, șase goluri primite și niciun gol marcat în cele trei jocuri pe care le-au jucat pe teren străin până acum. Viitorul a pierdut și ea destul de multe puncte pe teren propriu, dar e o formație care nu pierde la Ovidiu în fața echipelor mai slab cotate.

PONT: Victorie Viitorul - cotă 1,47 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Arsenal - Leicester: Meciul zilei din Premier League ne aduce două cote excelente! Ce pariuri putem încerca

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
tororosso
tororosso  •  25 Octombrie 2020, 14:41

Viitorul Constanța 1-2FC Argeș .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează