GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Viitorul Pandurii - Csikszereda: Echipa lui Stoican poate trece pe primul loc! Ce pariu cu cotă mare încercăm în Liga a 2-a

Articol de - Publicat luni, 22 martie 2021 14:59 / Actualizat luni, 22 martie 2021 14:59

Viitorul Pandurii și Csikszereda se întâlnesc azi, de la 19:30, într-o partidă extrem de importantă din Liga a 2-a. Gorjenii lui Stoican pot urca pe prima poziție în cazul unei victorii, în timp ce formația din Miercurea Ciuc ar putea ajunge pe loc de playoff dacă se va impune la Târgu Jiu.

E luptă dură în ultimele etape ale sezonului regular din Liga a 2-a. ASU poli Timișoara ocupă prima poziție, cu 32 de puncte, dar Craiova și Viitorul Pandurii, ambele cu câte 31 de puncte, au un meci mai puțin disputat și pot ajunge la șefie dacă își vor câștiga meciurile. De la locul 11, ocupat acum de Csikszereda, și până la primul loc este o diferența de doar 4 puncte!

Chiar dacă echipa traversează un sezon neașteptat de bun, nu e deloc liniște la Viitorul Pandurii. Stoican a fost dat afară pentru câteva ore, pentru ca apoi să fie reconfirmat în funcție, asta deși gorjenii au șanse reale de promovare și s-au calificat în semifinalele Cupei României. Viitorul Pandurii vine după două succese la rând în campionat: 2-1 cu Reșița și 2-0 cu Ripensia.

31de goluri a marcat Viitorul Pandurii - cel mai bun atac din Liga 2

Miercurea Ciuc se putea afla într-o poziție mult mai bună în acest final de sezon, dar a pierdut, neașteptat, în fața Dunării Călărași, chiar pe teren propriu, 0-1, și a ratat șansa de a aborda meciul cu Viitorul Pandurii de pe loc de playoff. A fost prima înfrângere pentru ciucani în ultimele cinci etape de campionat.

15goluri a primit Miercurea Ciuc în acest sezon

Viitorul Pandurii și Csikszereda s-au mai întâlnit de două ori până acum, actuala echipă a lui Stoican nereușind să câștige niciodată. În 2018, în Cupa României, Miercurea Ciuc s-a impus cu 2-1, în timp ce în 2019, în Liga 2, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1.

PONT: Peste 2,5 goluri - cotă 2,40 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează