GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PLAY-OUT

Viitorul - Poli Iași: gazdele nu au mai câștigat acasă din noiembrie, oaspeții au o victorie în 19 deplasări! Cele mai tari cote analizate aici

Articol de - Publicat duminica, 14 iunie 2020 14:08

Viitorul - Poli Iași e primul meci al zilei din Liga 1. Partida e programată la ora 17:00, iar constănțenii speră să ia toate cele 3 puncte, la fel cum au făcut-o în în cele două întâlniri directe din sezonul regulat. 

Liderul playout-ului, Viitorul Constanța, poate complica situația celor de la Poli Iași dacă reușește să se impună. Momentan, moldovenii sunt pe locul 6, cel care duce la barajul pentru evitarea retrogradării, și au un singur punct peste ultimele două clasate, Chindia și Clinceni. 

Poli Iași, rezultate dezastruoase în deplasare

Statistica partidelor pe care Poli le-a disputat pe stadionul constănțenilor e un motiv în plus de îngrijorare pentru elevii lui Mircea Rednic. Viitorul a câștigat 4 dintre ultimele 5, pierzând o singură dată în acest interval. 

Ba, mai mult, din luna aprilie a anului trecut, Iașul a obținut o singură victorie în 19 deplasări în Liga 1. Succesul a venit în sezoul regulat, pe terenul lui FCSB, pe vremea când aceasta juca pe Municipalul din Pitești. 

Viitorul nu a mai bătut acasă din noiembrie

În perioada 4 mai - 25 noiembrie 2019, Viitorul adunase 15 victorii și 1 remiză în 16 partide pe teren propriu. Apoi, în următoarele 5 etape, echipa lui Gică Hagi s-a blocat, reușind să marcheze un singur gol și să scoată doar două remize. Înfrângerile au fost consecutive și au venit împotriva unor adversari destul de redutabili, Astra, FCSB și Craiova, iar remize din ultimele două întâlniri, 0-0 în ambele meciuri, au fost scoase cu Clinceni și Voluntari. 

Cotele pentru pariuri

Viitorul e cotată ca favorită la Superbet, cu o cotă de 1.65. Constănțenii sunt creditați cu 1.25 pentru a avea mai multe cornere în meci, în vreme ce Poli are cota 1.75 pentru a primi mai multe cartonașe galbene. Varianta ”1-1 oricând în meci” are cota 2.85, iar pentru cel puțin 33 de faulturi avem o cotă de 1.85. 

  • Peste 9.5 cornere, cota 1.75
  • Peste 5.5 cartonașe galbene, cota 1.72
  • Peste 8.5 șuturi pe poartă, cota 1.72
  • Peste 3.5 offside-uri, cota 1.60
  • Gabi Iancu marchează, cota 2.75
  • Gabi Iancu nu marchează, cota 1.40

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
thehero2020
thehero2020  •  14 Iunie 2020, 15:02

sper sa bata iasi ca sa depaseasca vitanul barzesti. pana se trezeste vitanul barzesti din covid trebuie sa fie pe ultimul loc al clasamentului. oricum o sa faca o nefacuta hagi si ori o sa fie egal ori bate viitorul,viitorul nevand nevoie de punctele respective.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează