GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Villarreal - Bayern Munchen: Rezistă „Submarinul” în fața bavarezilor? Trei PONTURI cu cote mari pentru un duel în care oaspeții au prima șansă

Articol de - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 08:05

Villarreal - Bayern Munchen se joacă azi, de la 22:00, în prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Trupa lui Unai Emery pornește cu șansa a doua, dar „Submarinul galben” a arătat în acest sezon că poate pune probleme mari granzilor.

Parcursul lui Villarreal din Liga Campionilor a dat peste cap toate calculele. Mai întâi, spaniolii au ieșit din grupe după ce au măturat pe jos cu Atalanta, favorită chiar la câștigarea grupei. Italienii au rămas acasă, Villarreal a mers mai departe. Apoi, Unai Emery i-a „predat” și lui Allegri o lecție de tactică, în două episoade, iar Villarreal a mai făcut o victimă din Serie A: Juventus. Acum, la orizont un alt colos - Bayern Munchen.

Bayern a mai rezolvat un titlu în Germania, dar asta deja nu mai e o știre. 9 puncte deasupra Borussiei Dortmund și se mai adaugă un trofeu în palmaresul stufos al lui Bayern. Unica miză reală e în Champions League, acolo unde Nagelsmann trebuie să fie pregătit 100% în fața lui Emery.

Pentru a pregăti jocul cu Bayern, Villarreal pare că a sacrificat meciurile din campionat. Două înfrângeri neașteptate pentru galbeni, cu Cadiz (0-1) și Levante (0-2), venite după victoria clară de la Torino, 3-0 cu Juventus. Villarreal e pe 7 în La Liga și are șanse minuscule de a mai prinde un loc de Liga Campionilor. Veștile nu sunt bune nici pentru o prezență în Europa League! Așă că ibericii vor fi all-in pentru Champions în acest moment.

Trei PONTURI pentru Villarreal - Bayern Munchen:

  • Victorie Bayern - cotă 1,50 la Superbet;
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,60 la Superbet;
  • Villarreal 12 faulturi comise în meci - cotă 1,85 la Superbet.
Chelsea - Real Madrid: „Galacticii” caută revanșa la Londra! Trei PONTURI pentru un meci tacticizat la maximum pe Stamford Bridge
PONTURI PARIURI
Chelsea - Real Madrid: „Galacticii” caută revanșa la Londra! Trei PONTURI pentru un meci tacticizat la maximum pe Stamford Bridge

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează