GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Villarreal - Manchester United: Europa League, specialitatea lui Unai Emery! Trei PONTURI pentru marea finală de azi

Articol de - Publicat miercuri, 26 mai 2021 13:09 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 13:09

Villarreal - Manchester United se joacă azi, de la 22:00, în finala UEFA Europa League. Unai Emery poate ajunge la patru trofee Europa League în palmares dacă se va impune la Gdansk, după ce a obținut deja trei succese cu Sevilla (2014, 2015, 2016). De altfel, cu șase finale câștigate, Sevilla rămâne cea mai galonată echipă din Europa League.

Ținând cont de valoarea celor două loturi, dar și de prestațiile din acest sezon, Manchester United pleacă din postura de favorită în ultimul act din Europa League. „Diavolii” lui Solskjaer au pulverizat-o pe AS Roma în semifinale și speră să-și adauge în palmares un nou trofeu. Dincolo, atuul principal al ibericilor e chiar antrenorul Emery, specializat în Europa League. Villarreal n-a pierdut niciun meci în acest sezon de Europa League și speră să producă surpriza în această seară.

Până în prezent, Villarreal și Manchester United s-au întâlnit de patru ori, de fiecare dată în Liga Campionilor. Un lucru interesant este acela că toate meciurile s-au terminat la egalitate, iar de-a dreptul surprinzător e că niciodată nu s-a marcat vreun gol: patru rezultate de 0-0.

Ținând cont că vorbim despre un meci cu trofeul pe masă s-ar putea să găsim ceva prudență în jocul ambelor echipe și de această dată. Poate ar fi prea mult să ne așteptăm, din nou, la un 0-0, dar e clar că Villarreal va încerca să profite pe contraatac, în timp ce United va fi la conducerea jocului.

TREI PONTURI PENTRU VILLARREAL - MANCHESTER UNITED:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează